09 червня 2016

Баранівську журналістку за критику влади відзначили на обласному конкурсі


6 червня у Житомирі відбулося нагородження переможців щорічного обласного конкурсу до Дня журналіста, під час якого журналістку з Баранівки Марію Рудик відзначили за конструктивну критику влади.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Вже восьмий рік у Житомирі до Дня журналіста відзначають найкращих журналістів області та засоби масової інформації. Цього року на щорічний обласний творчий конкурс до Дня журналіста було подано 50 робіт від 32 учасників. Свої матеріали надали 26 журналістів та 6 засобів масової інформації. Привітали журналістів з професійним святом та перемогами заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та заступник голови обласної ради Наталія Рибак», - йдеться у повідомленні.

У номінації «Кращий журналістський матеріал» – за конструктивну критику влади члени журі конкурсу вирішили не присуджувати нагороду, проте, зійшлись на думці, що за сміливість варто відзначити журналістку ємільчинської газети «Народна трибуна» Валентину Романчук та журналістку баранівської газети «Слово Полісся» Марію Рудик.

Повний список номінацій, переможців та фоторепортаж дивіться тут.




фото з сайту Житомирської ОДА

2 коментарі:

  1. Анонім10.06.16, 13:38

    вітаю! молодчина! а в нас вона "не журналіст", тому що критикує таких як мер і з ним таких же "діячів"... якщо критика йде в адресу Космосу то це ворог всієї Баранівки))) ну, принаймні, він сам у це вірить)

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім10.06.16, 15:43

    Як на мене, Слово Полісся і критика влади - це речі несумісні апріорі. Але якщо вже є відзнака, то тепер мусить бути і критика влади. Чекаємо з нетерпінням. Ваші читачі.

    ВідповістиВидалити