11 червня 2016

У Баранівський терцентр привезли апарат УЗД, на якому немає кому працювати


10 травня у територіальний центр соціального обслуговування Баранівського району привезли апарат ультразвукової діагностики вартістю 654 тис. 902 грн, на якому немає кому працювати.

Апарат УЗД Hitachi Picker JS 2400 від імені благодійного фонду "Майбутнє Полісся" працівниками терценрту особисто вручив народний депутат України Володимир Литвин, який приїхав у Баранівку з робочим візитом.

Висловлюючи подяку нардепу, директор терцентру Тарас Сус зазначив, що даний апарат дійсно стане у нагоді, але тепер треба знайти спеціаліста, який би зміг на ньому працювати.

"У нас є чотири відділення. Ми будемо радитись з місцевою владою куди його поставити. Можливо у відділення денного перебування чи стаціонарного. Ми ще будемо залучати спеціаліста, бо на сьогоднішній день якщо у нас є лікар, то він надає практику загального лікування, а тут вже треба спеціаліст вузького профілю", - сказав Тарас Сус.



6 коментарів:

  1. Анонім13.06.16, 10:09

    Дякуємо! Аби було на чому працювати, а кому знайдеться.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім14.06.16, 06:21

    Хай Тарас собі додому апарата забере!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.06.16, 05:53

      А він йому на@...може і ти хочеш до Тараса додому?

      Видалити
    2. Хлопці дякую, тільки без нецензурної лексики!

      Видалити
  3. Анонім15.06.16, 14:14

    То поставте його в лікарні і напишіть на дверях, що підопічні терцентру мають право без черги заходити. Заодно і прості люди зможуть обстежуватись.

    ВідповістиВидалити