13 червня 2016

Баранівський "Керамік" здобуває третю перемогу поспіль в обласній Першості по футболу


11 та 12 червня у матчах обласної Першості по футболу баранівський «Керамік» переміг на своєму полі іванківський «Колос», а довбиський «Авангард» програв на виїзді стрибіжському «Автомобілісту».

Ще в одному матчі Південної зони романівська «Зоря-Енергія» розгромила на виїзді команду Пулинського району ФК «Пулини».

У Північній зоні черняхівський "Техліцей" вдома переміг ФК "Будівельник" з Малинського району, новоборівський "Оріон" здобув перемогу на виїзді над ФК "Ємільчине", а брусилівська "Вега" на своєму полі всуху розгромила малинський "Європак".

Результати п'ятого туру Першості Житомирської області:

Південна зона

ФК "Керамік" - ФК "Колос" 2:1
Голи: 15' Кучер (1:0), 24' Федорченко (2:0), 72' Назаренко (2:1)
ФК "Автомобіліст" - ФК "Авангард" 1:0
ФК "Пулини" - ФК "Зоря-Енергія" 1:7

Північна зона

ФК "Техліцей" - ФК "Будівельник" 2:0
ФК "Ємільчине" - ФК "Оріон" 1:2
ФК "Вега" - "Європак" 5:0

Свій наступний матч баранівський  "Керамік" зіграє на виїзді зі стрибіжським «Автомобілістом». Гра відбудеться 26 червня, початок о 17:00.






Нагадаємо, 5 червня ФК "Керамік" розгромив на виїзді довбиський «Авангард».

1 коментар:

  1. Так вы выиграли за счет судьи!!! Чё вы не пишите что судья поставил точку которой не было??? Даже Бабий сказал что точки там не было!!! Знаете мы думали что у нас судьи не какие на район, но тут вообще просто жесть! Команда которая принимает платит судьям! И они гонят команду, я скажу вам так что Фк Колос не кому не чё не платит, и платить не будет! Мы сами выходим, и решаем свою задачу дома победить любой ценой. Вот эти люди Чирчик А. Чеберя. Бабник В.Д.

    ВідповістиВидалити