26 червня 2015

РПЛ збирає підписи жителів Баранівки для звернення до нардепа Олега Ляшка


Представники Баранівської районної організації РПЛ збирають підписи мешканців міста і району для звернення до народного депутата України Олега Ляшка з проханням припинити діяльніть ТОВ "Еко Нова".

Про це місто Баранівка повідомив голова РО РПЛ Олег Ковальський.

 "До нас останнім часом дуже часто стали звертатися місцеві мешканці з проханням допомогти у вирішенні питання про закриття підприємства з утилізації шкідливих відходів ТОВ "Еко Нова", яке працює на території міста Баранівка. Люди зневірені і практично зовсім втратили надію, що їм зможе допомогти хтось із місцевої влади. Оскільки ні громадські слухання, на яких було прийнято рішення заборонити діяльність ТОВ "Еко Нова" на території міста, ні створення різного роду громадських рад, ні численні звернення до контролюючих органів не принесли бажаного результату. Тому ми вирішили звернутися за допомогою до лідера Радикальної партії, народного депутата України Олега Ляшка з проханням вжити всіх можливих заходів з метою припинення діяльнсті ТОВ "Еко Нова". Ми написали відповідне звернення і сьогодні почали збирати підписи. Лише за декілька годин ми зібрали понад 200 підписів. Ми також звертаємося до всіх громадських організацій, політичних сил, активістів стати пліч-о-пліч на заваді діяльності даного підприємства. Ми вважаємо, що кожен свідомий громадянин повинен усвідомлювати, що настане час відповідальності перед майбутнім поколіням", - сказав Олег Ковальський.




20 коментарів:

  1. Анонім26.06.15, 22:20

    Хочу сказати ляшківцям,що справу вони роблять буцімто і непогану,але є декілька "але". По-перше треба бути уважнішим і слухати,що було сказано головою РДА на останніх громадських слуханнях. Зокрема,він сказав,що листи,з підписами мешканців міста направлені не тільки в Генпрократуру,а і всім лідерам фракцій,які входять до коаліції. В т.ч. і пану Ляшку. Мовчать всі. В т.ч. і пан Ляшко. Звідси напрошується висновок,що місцеві ляшківці використовують цю болючу для жителів міста тему в своїх власних амбіційних цілях.Зауважую,вибори у жовтні,панове)Робімо висновки)

    ВідповістиВидалити
  2. Я теж "за"26.06.15, 23:33

    Враженя таке, що текст звернення писав Сам Ляшко...

    ВідповістиВидалити
  3. Ляшко і замутив цей утилізатор поки є можливість, а стане міністром ще і кришувати буде.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім27.06.15, 08:03

    А ти візьми і докажи, Олег Ковальський, що зможеш довести цю справу до кінця!!

    ВідповістиВидалити
  5. РО РПЛ27.06.15, 10:31

    Звернення до Ляшка-НЕ БУЛО,

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім28.06.15, 00:26

    Добре,тоді чекаємо дієвоі реакціі,ДО виборів,інакше як говорить Пан Ляшко,Вас на вила! Бо то тоді тільки піар і базікання! Докажіть дієвість і громада Вас підтримає.

    ВідповістиВидалити
  7. Олег Котигорошко28.06.15, 22:29

    Всі ці потуги із підписами до Ляшка не принисуть ніяких результатів. Думати треба було ще 2006 чи 2007 роках коли дали дозвіл на роботу попереднього підприємства Еко Нова яке було якби безпечне - утилізувало пластикові бутилки. А зараз стоїть питання переробки небезпечних відходів в масштабах країни. Так що ні президент ніхто уже не спинить це. Як не Баранівка то ще десь вони б відкрились. Один вихід - моніторити стан повітря, води, грунту. Вразі відхилинь від норм можна буде щось роботи навіть блокувати роботу підприємства. А зараз пока Еко Нова сміється над всіма нами то напишуть що у них оксиди шкідливі так перероблюються що чуть не кисень виходить. То хтось посилає рапорт від імені рай адміністрації в УНИАН, що підприємство вже працює на повну потужність. Нас мали і будуть мати по повній програмі із-за нашої жадібності і тупості керівників району. Так що купляємо протигази дорогі земляки на всяк випадок

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім30.06.15, 11:38

    Як дурили народ у Баранівці так і дурять, тепер перед кожними виборами всі будуть згадувати «Еконова». Спочатку Вельчинський придумав цю страшилку, тепер Ковальський, вирішив заробити електорат у Баранівці на страшилці про страшних утелизаторів яку придумав Вельчинський. А Ви знаєте чому ні листи,з підписами мешканців у Генпрократуру, ні лідерам фракцій,які входять до коаліції. В т.ч. і пану Ляшку. Нічого не дали? Бо завод «Еконова» нічого не забруднює і нічого не нарушує. Але ж цю правду народу знати не треба. Краще дурити народ і казати, ось Еконова, вони погані, голосуйте за мене, я хороший. Олег Ковальський і сам спалився на цій брехні, і Ляшко спалив і всю його партію. Хоча якусь часть народу вони все ж таки надурять, а після виборів про еконову забудуть, бо їх не можна закрити. Не можна закрити когось розказуючи брехню перед виборами. Вельчинський вже в цьому переконався.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.06.15, 11:46

      Хто скаже ???? Що за НЛО ходить і видає (без перевірки ) акти на димоходи ????

      Видалити
    2. Анонім01.07.15, 10:06

      читати газету Слово Полісся потрібною в останньому номері оголошення про надання послуг з чищення димоходів та вентканалів. Але хочу зазначити, що ніхто нікого не примушує

      Видалити
  9. Петрович30.06.15, 12:58

    Мені все одно чи то Ляшко, чи то Вельчинський, чи той у жовтій кепці мер - я таку погань яку везуть до Баранівки завіз би тим до хати. Це ж треба навалити велику купу ..., яка буде смердіти і травити мене, дітей, внуків. Нехай це буде любе громадське обєднання, я піду і буду встановлювати палатку біля вїзду. Візьму рушницю і жоден заїць не проскоче. Дограються. Я дякую всім хто став по цю сторону барекад - депутатам, Вельчинському, хлопцям від Ляшка.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.06.15, 16:51

      якщо такий герой - бери рушницю і на передову в окопи Батьківщину захищати, а тут не заважай людям працювати і отримувати зарплату.
      якщо є факти порушень законодавства - заяву в міліцію і нехай розбираються, а якщо ні - то стули пельку і не варнякай !!!

      Видалити
    2. Карабас - Барабас30.06.15, 21:49

      Ти про яку зарплати тут говориш, тої жменьки людей які нібито там працюють? Ти проплачений троль, і пельку стули сам. НЕ БУТИ ТУТ УТИЛІЗАТОРУ..

      Видалити
  10. Петрович, я також вас підтримую.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім02.07.15, 08:00

    Дешевий популізм. Підписи давно зібрані і надіслані керівникам усіх депутатських фракцій Верховної Ради.

    ВідповістиВидалити
  12. Хто надсилав - відповідь отримав? Яка вона? Доведіть до громади. Да, є інформація, що дійсно копії тих документів передали уже і в районний осередок РПЛ. Знаю, що зараз інтенсивно йде робота по реагуванню. Слід дякувати всім, хто буде дану проблему піднімати і вирішувати.

    ВідповістиВидалити
  13. Дивіться: не встигли наші Радикали відправити до Ляшка дане звернення, як уже є інформація, що відкрили кримінальну справу по Еко Новій. А ви кажете... Ось чекаємо нормальний результат. Не надійтеся, що реагування не буде. Закриємо цю дірку.

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім09.07.15, 12:56

    Ось бачете, і Володимирівна (Прокурор) зашевелилася. Видно штовхають цю тему.

    ВідповістиВидалити