29 червня 2015

У Баранівці відбулась районна Спартакіада Єдності


28 червня у парково-спортивному комплексі ім. Василя Хоменка відбулась районна Спартакіада Єдності, в якій взяли участь представники міських, селищних та сільських рад.

Протягом кількох годин на стадіоні та спортивних майданчиках проходили змагання з кульової стрільби, штовхання ядра, легкої атлетики, міні футболу, волейболу, настільного тенісу, перетягування канату та шахів.

У загальнокомандному заліку районної Спартакіади Єдності, присвяченій Дню Конституції та Дню молоді, III місце посіла команда Першотравенської селищної ради, II місце – команда Йосипівської сільської ради та I місце дісталось команді Баранівської міської ради.

Команди-переможці спартакіади отримали грамоти та кубки.


















20 коментарів:

  1. Краще Ви дорогий мер оділи б каструлю на голову чим ЛТВ тютітейку. Це можна вважати, що Ви вже визначились? Уже навіть краще становище у гл. РДА, чи навіть у Хімки - вони мусять цю пісню до кінця догравати поки їх звіти не винесуть, заложники вони, а Ви що робете? це людям на сміх. Фу бридота, чи Вам варто ще раз наголосити хто нелюд, разом з своїми родичами.

    ВідповістиВидалити
  2. Душко не будь пацаном. Нікому не вір - запоручитись жовтою кепкою це останнє що отримаєш від нього. Ніхто його сюди не пустить, це не кордон з росією, який просрав один, і не Іловайськ, звідки драпав другий. Третій сам шукає пятий кут. Не метушись. Програєш все. Не спіши. Не розчаровуй.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.06.15, 20:38

      Душку шапку дав директор стадіону Драган Саша, я особисто це бачила, причому без будь-якого політичного підтексту, а ви тут всі роздули ціле шоу "Савіка Шустера"-))))

      Видалити
  3. Анонім30.06.15, 14:31

    Ріта Мігей класний стрілок.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь30.06.15, 15:38

      ага, класно стріляє, глазками... прямо в десяточку лупить, наповал)))

      Видалити
    2. Тебе я бачу вже підстрелила ;)

      Видалити
  4. Це що за явка? Такий гарний захід вам організували - а людей не було. Та що говорити, навіть ті самі службовці не прийшли. Як неприємно було організаторам. Роби вам захід, а ви як свині.

    ВідповістиВидалити
  5. Судячи із перших коментарів, мера можна привітати, провокація з капелюхом проканала на всі 100%. Тільки про це тепер і говоритимуть, а не про спартакіаду і переможців.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно! Знову рве пукани, як ото з прапором на горобців ;)

      Видалити
  6. Анонім30.06.15, 16:48

    Душко не кашкета одів жовтого на голову, а Володимира Михайловича прихильність. Голосуватиму за іншого кандедата. Цього вже розвили. Па - па Душку.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім30.06.15, 16:50

    Прекрасний захiд. Шкода, що коментарi не по темi. Наших людей завжди бiльш цiкавить, хто з ким, хто в чому....що навiть не вникають в саму суть теми поданного матерiалу.Прiемно бачити, що наша молодь все таки йде плiч-о плiч зi спортом. Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім30.06.15, 19:45

    Вельчинський, роби якусь Люстрацію. У тебе в команді одні злочинці, їм у вязниці сидіти, а вони керують.Ошатк, Хіміч, Туровський, на їх руках кров Майданівців, сльози Матерів, горе родин і всієї чесної України.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну прям що кров на руках то це ти вже загнув, але то що всі ті самі лишилися, то цього і я не розумію. Якщо для Вельчинського слово "люстрація" означає що це просто оприлюднення декларацій підлеглих, то поясніть йому хтось що це не так. Не можуть ті, хто стояв по ту сторону барикад, продовжувати керувати і сьогодні.

      Видалити
    2. Анатолій30.06.15, 21:43

      Підтримую Макса, ще треба розібратись в кого кров на руках, де результати розслідування розстрілів Майданівців???

      Видалити
  9. Анонім30.06.15, 20:21

    Шановний анонім Ви Ошатюк, Хіміча, Туровського прирівняли до злочинців, а де впевненність у Вас? Може Ви самі їздили на антимайдан зі зброєю? Що вибори на носі? Оголошена мобілізація покажи який ти патріот? Мабуть ховаєшся від військомату? Можеш спати спокійно бо вони будь-яку люстрацію пройдуть. Не грай на почуттях людей. Врешті-решт обріхувати людей це гріх. Дай Боже тобі міцного здоров"я а головне здорового глузду. Тобі його бракує.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім30.06.15, 22:26

    Тобі його точно бракує

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім01.07.15, 06:37

    Такі заклади проводити треба! Тільки де ж масовість наша, де лікарня, де освіта, де адміністрація???Чому не було нікого??

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім01.07.15, 08:06

    Шановні,а випадково ніхто не здогадався на спартакіаді подивитися яка у мера нижня білизна????Можливо є щось від яника чи шляшка????На мою думку ніхто більше не звертає ні на що увагу окрім Душка.Можливо на наступні вибори нам потрібно обрати Михалюка????Його ніхто не чув,ніде не бачив,він нічого не робив і про нього ніхто не говорить.Коли МИ будемо ЗМІНЮВАТИСЯ?Подивіться кожен у зеркало і зробіть ВИСНОВКИ.Про що не був би пост завжди обговорення мера,Вельчинського і тд.Мабуть думати потрібно трошки?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. <>
      У нього штани синьо-білі як у ПР, футболка від КПУ, окуляри від ЦРУ і куртка від ADIDAS. А у руках був ПОМАРАНЧЕВИЙ!!!!! апельсин. (Але він цей компромат встиг з'їсти)
      Люди, ви про що думаєте!???? )))))))

      Видалити
  13. Анонім01.07.15, 15:23

    відверто пишу я вдячний за такий коментр.

    ВідповістиВидалити