05 лютого 2015

У Баранівці планує відновити свою діяльність «Політична рада»


У Баранівці планує відновити свою діяльність «Політична рада при голові райдержадміністрації». З цією метою на минулому тижні відбулася зустріч першого заступника голови Баранівської райдержадміністрації Володимира Хіміча з керівниками районних осередків політичних партій.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Політична рада при голові Баранівської райдержадміністрації є консультативно-дорадчим органом, метою діяльності якого є більш повне врахування пропозицій та рекомендацій районних осередків політичних партій щодо налагодження конструктивної взаємодії між органами виконавчої влади та місцевого самоврядування для забезпечення політичної стабільності в районі, вироблення узгоджених рішень щодо формування ефективної політики з питань суспільно-політичного та соціально-економічного життя району.

Своє бачення діяльності майбутньої оновленої «Політичної ради» висловили учасники зустрічі: Юрій Цимбалюк (Народний Фронт), Володимир Кундельський (Удар), Олег Ковальський (Радикальна партія Олега Ляшка), Микола Підгурський (Соціалістична партія України), Сергій Ворощук (Батьківщина), Аліджан Курбатов (Українська платформа) та депутат Баранівської районної ради Ігор Строєв.

У ході дискусії була вироблена спільна думка про те, що майбутня «Політична рада» має бути колегіальним органом, голову і секретаря якого призначають члени ради шляхом голосування. Принципово, що, на відміну від попередніх складів «Політичної ради», голова районної держадміністрації не буде її очолювати. У зв’язку з цим назву «Політична рада при голові районної державної адміністрації» вирішили замінити на «Політична рада при Баранівській районній державній адміністрації» та закликають керівників усіх районних осередків політичних партій (а їх, за даними Баранівського районного управління юстиції, зареєстровано 59) приєднатися до участі у створенні «Політичної ради».

24 коментарі:

  1. Анонім05.02.15, 14:24

    Чудова справа. Це все вірно. Хімічу В.В. 5 за смикалку. Тільки одне в мінус - хто, хто там Кундельський - УДАР? Який УДАР? Хай покаже справку на УДАР. 1... може хай сам спригне, бо поможимо. 2 Його місце поруч з ЛТВ, там йому рай. А ми йому вірили. Зрадник.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Августин05.02.15, 20:44

      А кому там можна вірити, всі ті хто в цьому списку ,свого часу всі були і є ,і будуть запроданцями, там два мус...ри , принаймі три бувші кпсьсесь , кому можна вірити , два недозрілі демократи ,про що ви , хлопаки пробуєте мову вести.Ви думаєте ,якщо більш ніхто крім вас не засвітився , то і не буде кому керувати районом ,помиляєтеся. Попіартеся ,у вас є ще маленький час.

      Видалити
    2. Августине! Ви спочатку для себе зрозумійте для чого створена громадська рада, яка її функція, розкладіть по словах "громадська" "рада" і ви зрозумієте, що це не спроба керувати районом, а всього навсього дорадчий орган. Якщо ви "кристальної чистоти" людина та ще й такий компетентний , запропонуйте свою кандидатуру.

      Видалити
  2. Анонім05.02.15, 21:01

    Хіміч заробив очко.

    ВідповістиВидалити
  3. Злата05.02.15, 21:33

    Чергова спроба дорватись до корита

    ВідповістиВидалити
  4. Газета "Правда Баранівки"05.02.15, 22:14

    А можна я розповім хто такий Кундельський. Прост*тутка політична, ніби в Ількович працює, а як виявляється Удар очолює, а насправді до влади хоче! Цигарки продавав у Сидорівського, в охороні був в Інтегралі (наркота там шла повним ходом) наразі створив громадське формування "Баранівка- Правопорядок" , яке за пів-року існування розкрило 8 кримінальних злочинів (офіційна довідка О.В. Мищика - в.о. начальника Баранівського РВУМВС) Відразу питання - на*уй міліція із Мищиком разом??? Пан Кундельський не може справку показати на "УДАР", він хоче влади і байдуже під якою партією!!!! В мене одне до вас прохання йдіть на пенсію СОВКОВА непотріб!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана06.02.15, 00:21

      Схоже не на думку, а на якусь кляузу. Передивилась новини по пошуку Кундельський... то дітям щось дав, то солдатам допоміг, то авто погнав на схід, навіть тій самій міліції он розкриваємость підняв. Чо ти пристав до нього? А політика політикою. Мені байдуже по яких штабах він бігає і де працював раніше. Він хоть щось робить, а ТИ писака бл* диванна хоть з дому виходив?

      Видалити
    2. Анонім06.02.15, 00:37

      Люди здають а Плохиша - на шпальти....

      Видалити
    3. Анатолій06.02.15, 09:02

      Після цього словесного поносу головному редактору Баранівської правди самому треба спочатку "справку" показати.

      Видалити
    4. Анонім06.02.15, 09:53

      Володя Кундельський -роби виводи і живи спокійно!!

      Видалити
  5. Анонім07.02.15, 01:52

    Його тільки могила справить!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім07.02.15, 09:57

    Чому не збиралися як різали завод БФЗ?.Кундельський Цимбалюк Ковальський іт.д. псевдо патріоти і гнилі люди Строєв Хіміч позор району ви не потрібні НАМ зверніться ди литвина там вам чекає удача

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь07.02.15, 20:09

      Тоді виборів на носі, як зараз, не було. Та й команди зверху теж...

      Видалити
    2. 09:57 07.02.15 все сказане правильно , а чому ви піарщики не зібралися і правда ,як гинув БФЗ ..... то у вас політрада ,чи ігор каже шо громадська рада , одне з другим не вяжеться ... Громадська рада буде майбуть діяти як всі люди вас братимуть за я..ця, а політрада це П П Р (посиділи ,по....ли і розійшлись) то навіщо ці вибрики...

      Видалити
    3. Це в РДА політрада залишилась з часів однопартійної системи, керівництво адміністрації читає коментарі нехай виправляють. Зараз біда в тому , що думкою людей маніпулюють ті хто має владу і засоби масової інформації , а люди хотіли б мати робоче місце, достаток і мир.

      Видалити
  7. Анонім07.02.15, 20:55

    Які усі важні та помпезні пора прийде ще і вас запитати чому морочите людям голови, а Хіміч ставить із себе великого начальника прийде час буде на обочині історії.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім07.02.15, 20:58

    ВИ хлопці бавитесь у політику а район профукали будемо працювати на бюджет ЗВЯГЕЛЯ.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім07.02.15, 21:05

    не зрозуміло чому тут Ворощук і Курбатов це інша вагова категорія

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анатолій07.02.15, 22:08

      Точно не та вагова категорія, один два заводи порізав, а другого теж знаємо...

      Видалити
  10. Оксана07.02.15, 22:04

    Читаючи коментарі згадуєш " а судьи кто?"

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім08.02.15, 13:03

    Ви як не соромно радились коли був БАНДИТ при владі за вашої поради литвінці продали державу тепер наших людей убивають а ви радитесь.Геть з району ще буде вам покарання за блюзнирство і за зраду

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім09.02.15, 21:32

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім09.02.15, 21:46

    А ЧОМУ МИ В БАРАНІВЦІ НІЯК НЕ НАВАЖИМОСЬ ЛЮСТРУВАТИ НАШУ ВЛАДУ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.02.15, 06:51

      А ХТО ЇЇ БУДЕ ЛЮСТРУВАТИ-КУНДЕЛЬСЬКИЙ ЧИ ВОРОЩУК???

      Видалити