12 грудня 2015

У Баранівському районі сім'ям учасників АТО надали допомогу на суму понад 420 тис. грн


У Баранівському районі 31 сім’ї учасників антитерористичної операції надали матеріальної допомоги на суму понад 420 тисяч гривень та 20 пораненим бійцям на суму понад 135 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

"На даний час у Баранівському районі 163 демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО, 30 поранених військових та 10 родин загиблих. Станом на 1 грудня взято на облік 163 військових, які взяли участь в АТО. П’ятьом із них надано статус інваліда війни. Загалом надано матеріальну допомогу 31 сім’ї учасників АТО на суму понад 420 тис. гривень та 20 пораненим бійцям на суму 135 тис. 660 гривень", - йдеться у повідомленні.

11 грудня Центр допомоги учасникам антитерористичної операції при Житомирській облдержадміністрації завітав до Баранівки. На зустріч з працівниками Центру були запрошені учасники АТО разом зі своїми сім’ями та керівництво Баранівської РДА.

Як зазначено у повідомленні, представники Центру допомоги розповіли присутнім про роботу Центру, надали відповіді на запитання, які найбільше цікавили військовослужбовців та порадили у разі виникнення якихось проблем телефонувати до Центру допомоги.







фото прес-служби Житомирської ОДА

Немає коментарів:

Дописати коментар