11 грудня 2015

Мешканці Баранівського району передали допомогу для бійців 72-ї бригади


Мешканці села Зеремля Баранівського району відправили в зону антитерористичної операції чергову партію допомоги. 11 грудня завантажений допомогою автомобіль вирушив до бійців 72-ї бригади.

Допомога складалася цього разу з продуктів харчування, маскувальної сітки для танка, теплого одягу та багатьох інших речей.

"У жовтні в нашій школі виникла ідея допомогти бійцям, які знаходяться в зоні АТО. Ми розповіли про це голові сільради. Він цю ідею підтримав. Ми розвісили по всьому селу оголошення і протягом кількох місяців зібрали продукти харчування та 730 гривень, на які закупили теплі речі. Вчитель трудового навчання разом з учнями та вчителями сплели протягом місяця маскувальну сітку для танка. Надіємося, що все буде добре і всі ті речі, які ми сьогодні завантажили разом з волонтерами досягнуть наших бійців і полегшать їм життя", - розповів директор Зеремлянської школи Олег Сукманюк.

За словами вчителів, для виготовлення маскувальної сітки спочатку придбали нитки. Потім, під керуванням вчителя трудового навчання Василя Зайця, діти сплели сітку, до якої прив'язували шматочки білої тканини, яку приносили учні, вчителі та односельці.

"Дуже хочемо подякувати всім мешканцям Зеремля за допомогу. Особливо сім'ї Віктора Кирилюка, яка передала на потреби бійців 450 гривень. Також нашому сільському голові Григорію Степанюку, за сприяння якого вдалося зібрати таку велику кількість продуктів харчування для наших захисників. І, звичайно, дітям, які  плели маскувальну сітку, писали військовим новорічні листівки, а зараз продовжують збирати пластикові кришечки на протези для бійців АТО", - розповіли вчителі школи.

Як повідомили волонтери, по дорозі на Схід автомобіль дозавантажили допомогою в селищі Довбиш, де вихованці місцевої школи-інтернату та парафіяни Римо-католицької церкви передали військовим продукти харчування, теплі речі та гумові чоботи.







Немає коментарів:

Дописати коментар