05 грудня 2014

У Баранівці поховали бійця Дніпропетровської механізованої бригади , який загинув в АТО


5 грудня у Баранівці попрощалися з 38-річним бійцем 93-ї окремої механізованої бригади - рядовим Олексієм Сафіним, який загинув під час мінометного обстрілу 27 листопада поблизу Донецького аеропорту.

Олексій Павлович Сафін народився 21 серпня 1976 року. Проживав у місті Баранівка (мікрорайон Заріччя), виховувався у багатодітній родині. Його мама нагороджена орденом «Мати-героїня», адже разом із батьком вони дали дорогу в життя сімом дітям.

Олексій Сафін був призваний до Збройних Сил України в рамках часткової мобілізації. Потрапив у зону проведення антитерористичної операції у складі 93-ї окремої механізованої бригади (Дніпропетровськ). Його життя трагічно обірвалося 27 листопада поблизу Донецького аеропорту. У загиблого залишися батьки, дружина та двоє дітей.






фото та відео Оксани Пилипчук
Нагадаємо, у серпні Баранівський район втратив п'ятьох земляків, які полягли в боях на сході України. 5 серпня у Кам’яному Броді поховали Костянтина Дронговського, 6 серпня селище Довбиш попрощалося з Віталієм Медушевським, 8 серпня відбувся похорон Вітлія Приймака з села Берестівка. 13 серпня у Баранівці з військовими почестями ховали 36-річного офіцера управління оперативного командування «Північ», підполковника Віктора Новіцького. 15 серпня у Мар’янівці попрощались з рядовим Вадимом Пашковським.

3 коментарі:

  1. Любов06.12.14, 10:10

    Сумом огортається простір... Скорботі немає меж... Усе, можливо, пробачили б Росії, якби це був ОСТАННІЙ БОЄЦЬ! Земля пухом, царство небесне, НЕЗАБУТНІЙ ГЕРОЄ, СИНУ,, БАТЬКУ, ДРУЖЕ.....

    ВідповістиВидалити
  2. Максим Пашкевич06.12.14, 13:54

    Героям Слава !

    ВідповістиВидалити
  3. Ігнатова Т08.12.14, 18:39

    Плаче мати, плаче небо, плаче свічка. За синочка молить Бога цілу нічку: Забери мене до себе, а не сина. Відведи ворожу кулю від дитини! Плаче небо, плачуть люди, гасне свічка... Всиротіла мати плаче цілу нічку.

    ВідповістиВидалити