18 серпня 2014

У Мар’янівці поховали 22-річного бійця Новоград-Волинської бригади, який загинув в АТО


15 серпня у Баранівському районі попрощалися з ще одним бійцем 30-ї окремої механізованої бригади Новограда-Волинського – рядовим Вадимом Пашковським.

Загинув солдат 11 серпня, виконуючи бойове завдання у зоні антитерористичної операції на сході України.

Рядовий Вадим Вікторович Пашковський народився 19 липня 1992 року в селі Явне Баранівського району. Військову службу хлопець проходив у складі 30-ї окремої механізованої бригади.

Поховали 22-річного Вадима Пашковського з військовими почестями на кладовищі селища Мар’янівка Баранівського району.








фото та відео Оксани Пилипчук

Нагадаємо, у серпні Баранівський район втратив уже п’ятьох земляків, які полягли в боях на сході України. 5 серпня у Кам’яному Броді поховали Костянтина Дронговського, 6 серпня селище Довбиш попрощалося з Віталієм Медушевським, 8 серпня відбувся похорон Віталія Приймака з села Берестівка. 13 серпня у Баранівці з військовими почестями ховали 36-річного офіцера управління оперативного командування «Північ», підполковника Віктора Новіцького.

2 коментарі:

  1. Анонім18.08.14, 15:13

    Боже за що такі молоді хлопці гинуть,мурашки по шкірі йдуть.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім18.08.14, 17:45

    Це просто жах, щиро співчуваю родині, потрібно наших народних депутатів туди посилати, а вони що роблять – крісла свої ділять, бійкі влаштовують в верховній раді, та ще й зарплату за це отримують, хай би раз показали приклад як потрібно Батьківщину захищати, а не дітей на війну посилати, це не їхня війна….

    ВідповістиВидалити