12 березня 2020

Поліцейські затримали двох жителів Баранівки з краденими колодами дуба


11 березня у Романівському районі поліцейські затримали двох жителів Баранівки, які перевозили у мікроавтобусі дві триметрові колоди дуба. На вимогу поліцейських жоден з них документи на вантаж не надав.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"11 березня близько 17:20 на автодорозі Залужне-Романів поліцейські групи реагування місцевого відділу поліції зупинили автомобіль Ford Transit, в якому перевозились свіжозрізані колоди дуба довжиною понад 3м. За кермом авто перебував 32-річний водій, також в авто знаходився 24-річний пасажир, обоє жителі міста Баранівки", - йдеться у повідомленні.

На вимогу поліцейських жоден з них документи на вантаж не надав. Під час огляду у транспортному засобі виявлено та вилучено бензопилу. Відтак автомобіль було затримано та доставлено до Романівського відділення поліції для встановлення усіх обставин.

Наразі триває з’ясування всіх обставин події у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 2 березня у Пулинському районі поліцейські зупинили трактор з краденим лісом, за кермом якого перебував 26-річний житель Баранівського району.

Немає коментарів:

Дописати коментар