02 грудня 2019

Депутати Баранівської міської ради зберуться на чергову сесію на початку грудня


6 грудня о 14:00 відбудеться 38 сесія Баранівської міської ради 8 скликання, під час якої депутати збираються внести зміни до міського бюджету та розглянути питання комунальної власності.

Про це повідомляє пресслужба Баранівської міської ради.

Крім того, депутати мають затвердити: звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2019 року, розпорядження міського голови прийняті у міжсесійний період, план діяльності міської ради та міськвиконкому з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

На розгляд 38 сесії міської ради вносяться такі питання:
  1. Про внесення змін до міського бюджету Баранівської ОТГ на 2019 рік.
  2. Про затвердження звіту за 9 місяців 2019 року про виконання міського бюджету Баранівської ОТГ на 2019 рік
  3. Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих у міжсесійний період
  4. Про затвердження плану діяльності Баранівської міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
  5. Про  затвердження плану роботи Баранівської міської ради на І півріччя 2020 року.
  6. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через центр надання адміністративних послуг Баранівської міської ради (в новій редакції)
  7. Про затвердження Положення про спостережну раду КНП «Баранівська центральна районна лікарня»
  8. Про хід виконання міської (комплексної) цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням 16 сесії 8 скликання 22.12.2017 р. №785.
  9. Про затвердження Порядку про найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, скверів та інших об’єктів на території Баранівської ОТГ.  
  10. Про надання дозволу відділу освіти Баранівської міської ради на передачу частини приміщень для потреб КНП «Центр ПМСД».
  11. Про надання дозволу на укладення договору Позички автомобіля.
  12. Про передачу матеріальних цінностей з балансу Баранівської міської ради на баланс відділу освіти Баранівської міської ради.
  13. Про прийняття на баланс Баранівської міської ради бетонної огорожі по вул.Заграда с.Климентіївка від ТОВ «БІО ФЕРМА «КЛИМЕНТАЛЬ».
  14. Про передачу матеріальних цінностей з балансу Баранівської міської ради на баланс КУ «Агенція місцевого органічного розвитку - АМОР».
  15. Про виконання «Програми соціального і економічного розвитку Баранівської ОТГ на 2019 рік» за 9 місяців 2019 року.
  16. Питання комунальної власності.
  17. Земельні питання.
  18. Різне.

Немає коментарів:

Дописати коментар