19 листопада 2019

Баранівські поліцейські встановили причетних до підпалу поштового відділення


16 листопада поліцейські встановили причетних до підпалу поштового відділення у селі Рогачів Баранівського району. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 10 років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Встановлено, що молодики спочатку обікрали відділення, а потім намагались заховати сліди злочину у вогні. Двоє із трьох підозрюваних нині свідчать у поліції.

Нагадаємо, 14 листопада до поліції надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні центру поштового зв’язку у селі Рогачів. Після гасіння пожежі з’ясувалося, що її причиною є занесення сторонього джерела вогню. Відтак поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України.

Під час першочергових слідчо-розшукових заходів було встановлено, що усередину будівлі невідомі проникли вибивши вхідні двері, а у вогні згоріли наявні товари та документація.

"Загалом, за попередніми підрахунками, сума завданого збитку склала близько 70 тис. грн. Упродовж доби, завдяки допомозі місцевих жителів, нам вдалося встановити особи трьох чоловіків, причетних до цього злочину. Двоє з них місцеві жителі, 20 та 18 років, третій - 34-річний тернополянин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності", - розповів начальник Баранівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Поліцейські не лише встановили особи підозрюваних, але й знайшли викрадені продукти харчування і товари повсякденного вжитку, які парубки заховали неподалік у хаті-пустці.

Підозрюваним може зарожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 10 років.

Нагадаємо, 14 листопада у селі Рогачів сталася пожежа у місцевому поштовому відділенні.

Немає коментарів:

Дописати коментар