15 листопада 2019

У Баранівському районі невідомі підпалили вночі поштове відділення


14 листопада у селі Рогачів Баранівського району сталася пожежа у місцевому поштовому відділенні: у вогні згоріли товари та документи За попереднім висновком фахівців, загоряння сталося через підпал.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"14 листопада уранці до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про виникнення пожежі у приміщенні центру поштового зв’язку у селі Рогачів. Після гасіння пожежі з’ясувалось, що наймовірнішою її причиною є занесення сторонього джерела вогню. Відтак поліцейські розпочали кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Баранівського відділення поліції встановили, що пожежа виникла близько 7 ранку у підсобному приміщенні центру.

За попереднім висновком фахівців, загоряння сталося через підпал.

«Усередину будівлі невідомий проник, пошкодивши, точніше вибивши, вхідні двері. Встановлюємо інші обставини, у тому числі мотиви злочину та причетних осіб», – розповів начальник Баранівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

У вогні згоріли наявні у підсобному приміщення товари та технічна документація.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За такі дії, учинені шляхом підпалу, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

За даними рятувальників, пожежа почалася близько 2:00 ночі та через нестачу кисню повільно розвивалася доки випадкова перехожа о 7:00 ранку не побачила закопчені від диму вікна та виділення диму з дверей. Вже о 8:00 пожежу було повністю ліквідовано.

"Все устаткування відділеня прийшло в непридатність. Чимало продукції було знищено, інша пошкоджена. Пожежа не змогла поширитися на іншу частину будівлі, постраждалих немає. Розслідування за фактом пожежі триває", - повідомили рятувальники.



Фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар