21 жовтня 2019

У Баранівці чоловік вийшов вранці покурити і побачив, як горить його сарай


Вранці 21 жовтня у Баранівці в подвір'ї місцевого мешканця загорівся газовий стояк, розташований впритул до сараю. Рятувальники пожежу загасили, однак вогонь встиг знищити горище та покрівлю споруди.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

21 жовтня о 4:55 ранку до чергової частини надійшло повідомлення про займання сараю по вул. Івана Франка у Баранівці. Прибувши на місце події рятувальники з'ясували, що сарай охоплений вогнем, а полум'я швидко поширюється на горище, де зберігається сіно.

Збити полум'я самотужки власник обійстя не зміг,  а паніка та доволі рання година завадили викликати рятувальників одразу. Зупинити пожежу рятувальникам вдалося лише через декілька годин на горищі споруди, коли дах уже був майже знищений полум'ям.

Як зясувалося згодом, пожежу виявив сам господар. За його словами, прокинувшись близько 5 ранку він вийшов покурити. Повертаючись до ліжка помітив у вікні яскраве зарево, яке виявилося горінням газового стояка, розміщеного впритул до його сараю.

Загалом з початку року зафіксовано вже другий випадок самовільного займання газового стояла. Хоча в першому випадку обійшлося набагато меншими збитками.

Нагадаємо, 15 жовтня у селі Климентіївка Баранівського району вщент згоріла пилорама.


Фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар