15 жовтня 2019

У Баранівському районі в одній з будівель колишньої ферми вщент згоріла пилорама


Вранці 15 жовтня у селі Климентіївка Баранівського району згорів деревообробний цех. Серед ймовірних причин пожежі рятувальники називають підпал. Наразі на місці події працюють правоохоронці.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"15 жовтня о 5 ранку черговий караул 15 ДПРЧ міста Баранівка виїхав на ліквідацію пожежі в селі Климентіївка. За попередньою інформацією подія сталася в одній з будівель колишнього ПСП «МИР». По прибуттю встановлено, що вогнем охоплено деревообробний цех (пилораму) на площі 500 м2. Гасіння пожежі ускладнювали завантаженість будівлі горючим матеріалом та віддаленість вододжерел. Частину будівлі разом з обладнанням та припаркованими там автомобілями вдалося врятувати. Локалізувати пожежу вдалося вже за 20 хвилин, а от ліквідувати та повернутися в розташування рятувальники змогли лише близько 11 години дня. Як стало відомо в ході розслідування даної події найбільш ймовірною причиною пожежі є умисний підпал. Працівниками Баранівського відділення поліції проводиться додаткове розслідування по факту пожежі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 жовтня у Першотравенську внаслідок пожежі у будинку 61-річний чоловік отримав 70% опіків та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.


Фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар