23 квітня 2019

У Баранівці 55-річний чоловік у ході суперечки вдарив ножем товариша по чарці


22 квітня у Баранівці 55-річний місцевий житель у ході суперечки з 32-річним товаришем по чарці вдарив його ножем у живіт. Потерпілий - у лікарні, а його кривдника поліцейські затримали уже за кілька годин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

22 квітня увечері до поліції надійшло повідомлення про травмування в одній з квартир жителя райцентру. Поліцейські з’ясували, що так закінчилось спільне чаркування невеликої компанії. Потерпілий - у лікарні, а його кривдника поліцейські затримали уже за кілька годин на одній з вулиць селища. Нині йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Відразу після події, якій передувало хмільне застілля, агресивний його учасник з квартири втік. Інші присутні в оселі розповіли прибулим поліцейським, що в якийсь з моментів їх «відпочинку» між двома чоловіками виник конфлікт. Один з них, несподівано для інших, швидко витяг з кишені ножа та завдав опонентові удару у живіт.

32-річного чоловіка було госпіталізовано до реанімаційного відділення Баранівської районної лікарні, де згодом проводилось оперативне втручання. Водночас поліцейські, отримавши інформацію про особу втікача, розпочали заходи для його пошуку.

«За кілька годин, на одній з вулиць райцентру, поблизу магазину, розшуківці помітили чоловіка. Нині він затриманий. Це 55-річний житель селища», – розповів начальник Баранівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

Досудове розслідування розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар