02 березня 2019

У Баранівському районі на території місцевої агрофірми згоріло 400 тонн сіна


1 березня у селі Смолдирів Баранівського району сталася пожежа на території місцевої агрофірми. Рятувальники полум'я загасили, однак вогонь встиг знищити близько 400 тонн сіна та 1000 кв.м покрівлі.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

1 березня о 13:08 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в бетонному піддашку для сіна на території агрофірми в селі Смолдирів Баранівського району.

Прибувши на місце події рятувальники з'ясували, що вогнем охоплена покрівля піддашку, в якому зберігаються тюки з сіном. Тому для безперебійного підвозу води залучили додаткове відділення рятувальників, а для розбирання вже тліючого сіна - трактори агрофірми.

За даними пожежних, о 13:41 пожежу локалізували, а о 18:15 - ліквідували.

У результаті пожежі вогнем знищено 1000 кв.м покрівлі піддашку та 400 тонн сіна, ще 111 тонн сіна - пошкоджено вогнем. Завдяки вмілим діям пожежників, вдалося врятувати 174 тонни тюків з сіном та не допустити розповсюдження полум’я на більшу площу.

У результаті пожежі загиблих та травмованих немає. Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Нагадаємо, 27 лютого у селі Вірля загорілася будівля, в якій зберігалося 5 тонн сіна.


фото Баранівського РС У ДСНС

Немає коментарів:

Дописати коментар