12 лютого 2019

У Баранівському районі жінка дала відсіч нападникам, які вночі вдерлися до її будинку


10 лютого у селі Дубрівка Баранівського району невідомі здійснили розбійний напад на помешкання місцевої жительки. Погрожуючи жінці пістолетом, вони зірвали з її шиї золотий ланцюжок і втекли.

Про це йдеться у сюжеті ТСН від 12 лютого.

Четверо у масках з пістолетами в руках розбивають вікна і вдираються до будинку. Небезпечні та озброєні грабіжники скоюють напади на помешкання самотніх жінок у Житомирській області. Лише за одну ніч зловмисники залізли у дві хати.

Один з випадків зафіксували камери спостереження. Четверо у масках і рукавицях, з пістолетами в руках розбивають вікна і вдираються до будинку.

Власниця встигла втекти через інший хід і вистрибнути на город, на її крик збіглися сусіди. Жінку врятувало лише те, що коли зловмисник напав на неї вона вибила з його рук пістолет.

Це налякало грабіжників і вони втекли. Але вже вночі вони пограбували іншу хату в сусідньому райцентрі, власниця теж жила там сама. З хати нападники винесли гроші та цінні речі, сама жінка після нападу в лікарні. Попередньо, в неї стався серцевий напад.

У поліції припускають, що банда грабує хати, де немає чоловіків. Нападників вже оголосили у розшук, але ускладнює пошуки те, що пограбовані жінки не бачили їхні обличчя.


У Баранівському відділенні поліції місто Баранівка уточнили, що мова йде про розбійний напад, який стався 10 лютого у селі Дубрівка Баранівського району.

"10 лютого у Дубрівці четверо чоловіків у масках здійснили розбійний напад на помешкання місцевої жительки. Погрожуючи жінці пістолетом, вони зірвали з її шиї золотий ланцюжок і втекли. Наразі всі обставини події з'ясовують слідчі", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, у ніч на 22 січня поблизу села Дубрівка невідомі розгромили капличку

Немає коментарів:

Дописати коментар