18 лютого 2019

Поліцейські шукають 15-річну жительку Баранівки, яка пішла з дому та не повернулась


Баранівські поліцейські просять громадян допомогти встановити місцезнаходження 15-річної жительки Баранівки Вікторії Чупринської, яка 16 лютого пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась.

Про це місто Баранівка повідомили у місцевому відділенні поліції.

"16 лютого пішла з дому та до теперішнього часу не повернулась 15-річна жителька Баранівки Вікторія Чупринська. За словами мами, яка 17 лютого звернулася до поліції, її донька минулого вечора пішла з дому і досі про місце її знаходження нічого не відомо. Дівчина раніше вже залишала місце проживання. За наявною інформацією, нині вона може знаходитися у місті Житомирі. Прикмети: зріст 158 см, волосся коротке русяве, очі блакитні, середньої тілобудови. Була одягнена у зимову куртку світло-фіолетового кольору, синю шапку, блакитні штани та чорні чобітки", - йдеться у повідомленні.

Поліція звертається до всіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місцезнаходження дівчини, повідомити за номерами телефонів: (04144) 4-22-24, або 102.


Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, 18 лютого у другій половині дня дівчину знайшли в одному з торгівельних центрів м. Житомира та передали матері.

Немає коментарів:

Дописати коментар