04 грудня 2018

Де у Баранівському районі можна придбати ялинку. Список пунктів реалізації


Найближчим часом на території області розпочнуть працювати пункти продажу новорічних ялинок у лісгоспах і лісництвах. Ціни на деревця в залежності від його висоти коливатимуться від 45 до 200 грн.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського ОУЛМГ.

Пункти реалізації будуть утворені у спеціально визначених місцях - біля контор лісництв, на рекреаційних майданчиках уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст.

"Як і в попередні роки, відпуск новорічних ялинок буде здійснюватися з обов’язковим маркуванням самоклейними етикетками зі штрих-кодом, а також будуть використані пластикові бирки, призначені для маркування новорічних ялин", - йдеться у повідомленні.

Інформацію про походження ялинки, де вона вирощена і чи легально заготовлена, кожен бажаючий може отримати за штрих-кодом на офіційному сайті державного підприємства «Інноваційно-Аналітичний Центр» у розділі «Перевірка ялинки» (www.ukrforest.com).

Пункти реалізації новорічних ялинок у Баранівському районі:

- м.Баранівка, Житомирське шосе (торгівельно-оздоровчий комплекс);
- м.Баранівка, вул. Соборна;
- м.Баранівка, лісництво;
- Баранівський район, с.Зеремля, лісництво;
- Баранівський район, смт Довбиш, вул. Орсівська, 3;
- Баранівський район, смт Довбиш, вул. Білецька, 26;
- Баранівський район, смт Кам’яний Брід, вул. Лесі Українки, 92;
- Романівський район, смт Биківка, вул. Польова, 3

Ціни на деревця в залежності від його висоти коливатимуться від 45 до 200 гривень. Середня ж вартість новорічної ялинки до 1,5 метра становитиме близько 60-70 гривень.

Лісівники закликають громадян не поповнювати лави лісопорушників, адже за самовільно зрубану ялинку доведеться сплатити штраф, сума якого значно перевищує саму її вартість.

Немає коментарів:

Дописати коментар