20 грудня 2018

У Баранівці поліцейські затримали 40-річну перукарку, яка торгувала наркотиками


19 грудня у Баранівці поліцейські затримали 40-річну місцеву жительку, яка займалася продажем наркотиків прямо на робочому місці в одній із перукарень райцентру. Нині триває досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

"Жительку районного центру, яка просто на робочому місці займалася наркобізнесом, поліцейські затримали після черговою збуту нею пакунка з рослинною масою відвідувачеві. Нині триває досудове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Кілька місяців тому оперативники Баранівського відділення поліції отримали інформацію про можливу незаконну діяльність 40-річної жительки Баранівки та розпочали перевірку.

"Викриття правопорушниці стало результатом кількамісячної кропіткої роботи, У взаємодії з Управлінням протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції ми провели низку заходів та задокументували продаж жінкою, яка працює у місцевій перукарні, наркотичного засобу жителям нашого району, які приходили до неї під виглядом відвідувачів", - розповів начальник Баранівського відділення поліції Олексій Гнатюк.

Відтак 19 грудня поліцейські затримали чергового «клієнта» перукарки одразу після придбання у неї наркозілля та провели обшуки за її місцем роботи та проживання.

"У результаті правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, частина яких вже була розфасована для подальшої реалізації. Жінку було затримано. Наразі вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні

Наразі поліцейські з’ясовують походження наркотичних речовин та встановлюють інших причетних до правопорушення осіб у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.307 Кримінального Кодексу України. Відповідно до чинного законодавства жінці може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 14 грудня у Баранівському районі невідомі особи підірвали банкомат.


Немає коментарів:

Дописати коментар