08 листопада 2018

У Баранівському районі затримали браконьєра, який вночі полював на хутрових звірів


5 листопада житель села Суємці, озброївшись карабіном з глушником та оптичним прицілом, з потужним ліхтарем полював на хутрових звірів у мисливських угіддях між селами Суємці та Мирославль.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.

"5 листопада близько 23 години у ході проведення заходів нагляду (контролю) працівниками Державної екологічної інспекції Поліського округу спільно з єгерським складом Баранівської районної організації Українського товариства мисливців та рибалок в мисливських угіддях між населеними пунктами Суємці - Мирославль Баранівського району виявлено факт браконьєрського полювання з нарізною зброєю", - йдеться у повідомленні.

У ході з’ясування всіх обставин справи встановлено, що житель села Суємці Баранівського району здійснював полювання в темну пору доби з потужним ліхтарем та нарізною зброєю марки SAVAGE 223 Rem. На час виявлення даного мисливця його зброя була облаштована глушником та оптичним прицілом. Порушник зізнався, що полював на хутрових звірів.

На місце виявлення порушення викликано слідчо – оперативну групу, якою і була вилучена вищезазначена зброя. У свою чергу екологами складено відповідні матеріали.

Нагадаємо, з 27 жовтня у Баранівському районі розпочався сезон ліцензійного полювання на копитних тварин, а з 3 листопада - за відстрільними картками на хутрових звірів.

Немає коментарів:

Дописати коментар