10 листопада 2018

63-річну жительку Баранівського району «розвели» по телефону на 8,2 тис. грн


На гачок шахрая потрапила на днях 63-річна жителька села Наталія Баранівського району. Зателефонувавши і отримавши необхідні дані, зловмиснику вдалося ошукати жінку на 8,2 тис. грн.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському відділенні поліції.

2 листопада близько 10:00 ранку до 63-річної жительки села Наталія Баранівського району зателефонував невідомий чоловік і представившись працівником служби безпеки банку повідомив, що якась невідома особа розраховується її карткою в місті Києві.

Жінка сказала, що нічого про це не знає та в Києві не перебуває. Однак на пропозицію шахрая «перезавантажити» рахунок погодилася - поїхала до банкомату та зняла з картки 8,2 тис. грн. Після чого, за вказівкою шахрая, перерахувала кошти на продиктований ним рахунок. Чоловік запевнив, що гроші надійдуть на її «нову» картку протягом 4 діб.

Наразі шахрая розшукують поліцейські, вкотре застерігаючи громадян від ошуканств, що вчиняються від імені працівників банку під виглядом усунення проблем в електронній системі, проведення фінансових операцій, перереєстрації банківських карток тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар