13 листопада 2018

У Баранівському районі майже 50 родин отримали бебі-бокси з речами для немовлят


У Баранівському районі 47 родин отримали бебі-бокси - так звані пакунки малюка, які містять речі, необхідні у перші місяці життя. Також їх вручають у пологовому відділенні районної лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

"Станом на 2 листопада 47 родин з Баранівського району, в яких з 1 вересня 2018 року народилися немовлята вже отримали дитячі набори. Перші такі набори родинам вручили працівники управління праці та соціального захисту населення і служби у справах дітей райдержадміністрації. Наразі такі бебі-бокси продовжують вручати у пологовому відділенні комунальної центральної районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

У пакунку знаходиться 25 речей, необхідних при народженні дитини: підгузки, пелюшки, шапочки, шкарпетки, серветки, ковдра, термометри для води та тіла, креми тощо.

Крім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, що допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.

Орієнтовна вартість одного бебі-боксу становить 5 тис. грн. При цьому це зовсім не вплине на суму виплати при народженні дитини, а буде додатковою допомогою.

фото прес-служби райдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар