15 листопада 2018

Баранівський міськвиконком збереться 20 листопада, щоб розглянути 14 питань


20 листопада о 10.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради сьомого скликання. На порядку денному чергового засідання міськвиконкому 14 питань.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

На засіданні міськвиконкому збираються затвердити: звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2018 року, план проведення інвентаризації дитячих майданчиків на території Баранівської громади та заходи щодо проведення новорічних та різдвяних свят.

Крім того, члени виконкому мають затвердити Положення про порядок і умови надання платних соціальних послуг управлінням соціального захисту населення Баранівської міської ради та розрахунку тарифів на платні соціальні послуги.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Баранівської міської ради:
  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2018 року.
  2. Про стан роботи міськвиконкому із зверненнями громадян за 9 місяців 2018 року.
  3. Про підсумки роботи КП «Баранівка міськводоканал» за 9 місяців 2018 року.
  4. Про результат моніторингу впровадження Стратегії розвитку Баранівської міської об’єднаної територіальної громади до 2020 року.
  5. Про роботу Громадської ради виконавчого комітету міської ради.
  6. Про проведення новорічних та різдвяних свят.
  7. Про затвердження контингенту учнів та погодження розміру батьківської плати за навчання в Баранівській школі мистецтв на 2018-2019 навчальний рік.
  8. Про надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким мають діти.
  9. Про створення наглядової ради у сфері розподілу соціального житла при виконавчому комітеті міської ради та затвердження Положення про наглядову раду у сфері розподілу соціального житла.
  10. Про затвердження Плану проведення інвентаризації дитячих майданчиків на території Баранівської об’єднаної територіальної громади.
  11. Про затвердження Положення про порядок і умови надання платних соціальних послуг управлінням соціального захисту населення Баранівської міської ради та розрахунку тарифів на платні соціальні послуги.
  12. Розгляд заяв на будівництво, реконструкцію приміщень, інших об’єктів, а також на легалізацію самочинно збудованих приміщень.
  13. Розгляд заяв, звернень громадян, клопотань підприємств, установ, організацій з інших питань, що входять до компетенції виконавчого комітету.
  14. Різне.

Немає коментарів:

Дописати коментар