27 листопада 2018

Баранівська міськрада готова заплатити 2 тис. грн за найкращі новорічні прикраси


Баранівська міська рада оголосила міський новорічний конкурс «Найкраща ялинкова прикраса» і обіцяє нагородити переможців преміями: за I місце - 1000 грн, II - 600 грн і III - 400 грн.

За відповідне рішення проголосували члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 20 листопада.

Взяти участь у конкурсі запрошують вихованців гуртків та учнів шкіл громади віком від 5 до 16 років, які мають подати на конкурс іграшку висотою приблизно 50 см та шириною приблизно 30 см, бажано на мотузці або гачку, щоб її можна було повісити на ялинку.

Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: оригінальність стилю, досконалість форми, неординарність творчої думки, новаторство та естетичний смак

Склад журі міського  конкурсу «Найкраща ялинкова прикраса»:

Василь Савчук - заступник міського голови, голова журі
Олександр Самчук - секретар міської ради, заступник голови журі
Жанна Завадська - головний спеціаліст з організаційної роботи, секретар конкурсу
Оксана Воробей - завідуючий методичним кабінетом відділу освіти, член журі
Людмила Куцан - керуюча справами міськвиконкому, член журі
Олена Костецька - начальник відділу діловодства та організаційної роботи, член журі
Людмила Цимбалюк - головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку, член журі
Володимир Кравчук - керівник художньої спілки «Розмай», член журі
Тетяна Бенкіна - керівник гуртків міського Будинку дитячої творчості, член журі

Іграшки для участі у конкурсі приймаються до 15 грудня виконавчим комітетом Баранівської міської ради за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх).

Визначення переможця конкурсу відбудеться 18 грудня. Переможця конкурсу нагородять премією в розмірі 1000 грн, за друге місце - 600 грн, за третє - 400 грн. Дітей, які візьмуть участь у конкурсі, але не стануть призерами отримають подяку від міського голови.

Журі має право розділити переможців за віковими категоріями: 5-8 років, 9-12 років та 13-16 років, або за номінаціями: «Креативність», «Трудомісткість виконання», «Оригінальність», «Втілення творчого задуму» і «Естетичний смак». Участь у конкурсі є безкоштовною.

1 коментар:

  1. Анонім29.11.18, 13:58

    Шановний мер Ви оголошуєте конкурс на кращу іграшку.Краще дали гроші на проїзд для дітей які відстоюють честь району на змаганнях,виставках.А то складається враження ,що непотрібні досягнення дітей для громади.

    ВідповістиВидалити