30 листопада 2018

На утримання доріг Баранівського району в зимовий період виділили 161,3 тис. грн


Згідно рішення сесії Житомирської обласної ради для бюджету Баранівського району виділили субвенцію в сумі 161,3 тис. грн на утримання автомобільних доріг району в зимовий період.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

27 листопада у Баранівській РДА відбулася робоча зустріч голови РДА Миколи Вельчинського з головою райради Сергієм М’ялківським, заступником міського голови Василем Савчуком, директором філії «Баранівський райавтодор» Віктором Супрунцем, головою Дубрівської ОТГ Віктором Козиренком, головою Кам’янобрідської селищної ради Володимиром Костінським, секретарем Першотравенської селищної ради Ларисою Піщанецькою щодо готовності до утримання автомобільних доріг у зимовий період.

Наразі дорожники стикнулися з проблемами у підготовці до зими через критичну ситуацію з фінансуванням, що нині склалася в дорожньому господарстві країни і району зокрема.

"Філія «Баранівський райавтодор» ДП «Житомироблавтодор» фактично припинила своє існування через відсутність паливно-мастильних матеріалів, солевої суміші, значного відтоку кадрів, невиплати заробітної плати", - йдеться у повідомленні.

Голова Баранівської РДА Микола Вельчинський звернувся з листом до начальника обласної Служби автомобільних доріг з проханням вплинути на ситуацію, що склалася.

"Згідно рішення сесії обласної ради для районного бюджету виділено субвенцію в сумі 161,3 тис. грн, що дасть можливість частково вирішити проблеми по утриманню автомобільних доріг у зимовий період. Також представники органів місцевого самоврядування пообіцяли сприяти роботі дорожньої служби у плані забезпечення інертними матеріалами, вирішенні питання залучення додаткової спецтехніки", - інформує прес-служба.

фото прес-служби Баранівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар