15 жовтня 2018

У селищі Полянка завершили встановлювати теплицю, придбану за кошти Євросоюзу


У селищі Полянка на базі місцевої школи завершили встановлювати теплицю площею 125 кв. м із системою верхнього зрошення, де учням шкіл громади планують проводити практичні та лабораторні роботи.

Про це повідомляє Інститут Громадянського Суспільства.

"Теплицю на базі Полянківської школи Баранівської об'єднаної територіальної громади встановлено. Отже, 125 кв. м із системою верхнього зрошення вже готові для вирощування різноманітних культур. Така теплиця дасть можливість проводити якісні практичні та лабораторні роботи учням шкіл громади. Вона містить всі необхідні умови та обладнання для вирощування рослин та проведення занять. Наявність теплиці матиме також важливе значення і для місцевої громади. В ній планується проводити спільні заходи, навчання для тих, хто бажає розпочати власний тепличний бізнес.", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, теплиця закуплена за кошти Євросоюзу в рамках проекту "Молодіжний кластер органічного бізнесу Баранівської ОТГ". Її вартість (без монтажу) становить 180 тис. 937 грн.

1 коментар:

  1. Анонім18.10.18, 10:34

    Ганьба . Тринькають кошти Євросоюзу . Навіть уявити не можна , річ яка коштує понад 10 000 тис. гривень , голова громади купує за 200 000 тисяч(разом з монтажем )і думає що в громаді живить одні лохи , які вірять цоьму лохотрону .Теплиця розміром хати . Та за такі гроші добротний будинок можна побудувати. А може це якась помилка , не там крапку поставили , не 180.000 , а 18.000. Мені здається це добра тема для НАБУ .

    ВідповістиВидалити