31 жовтня 2018

Депутати Баранівської міської ради зберуться на чергову сесію 12 листопада


12 листопада о 14:00 депутати міської ради зберуться на чергову сесію, щоб внести зміни до бюджету, затвердити Положення про конкурс «Людина року» та розглянути питання комунальної власності.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Крім того, депутати мають внести зміни до переліку об’єктів, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету, затвердити розпорядження міського голови прийняті у міжсесійний період та затвердити звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців.

Порядок денний:
  1. Про результати діяльності Новоград-Волинської місцевої прокуратури на території міста Баранівка та Баранівського району за І півріччя 2018 року.  
  2. Затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2018 року.
  3. Внесення змін до міського бюджету.
  4. Внесення змін до переліку об’єктів, які фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій.
  5. Про затвердження Положення про проведення щорічного міського конкурсу «Людина року».
  6. Про надання дозволу на приймання-передачу з балансу відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Баранівської міської ради на баланс Баранівського районного військового комісаріату.
  7. Про внесення змін до внесення змін до структури виконавчого апарату Баранівської міської ради
  8. Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих у міжсесійний період.
  9. Про виготовлення проектно-кошторисної документації управлінням соціального захисту населення Баранівської міської ради.
  10. Про передачу на баланс комунальної установи «Агенція місцевого органічного розвитку – АМОР» Баранівської міської ради основних засобів, необоротних активів, малоцінних швидкозношуючих предметів та іншого майна.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт:  «Будівництво водозабірної свердловини для водопостачання міні-сироварні за адресою: вул. Молодіжна, 12 с. Рогачів Баранівського району Житомирської області».
  12. Про передачу гойдалки-балансира з балансу Баранівської міської ради на баланс відділу  культури, сім'ї, молоді та спорту Баранівської міської ради та затвердження акта приймання-передачі.
  13. Про розгляд звернень депутатів міської ради.
  14. Питання комунальної власності.
  15. Земельні питання.
  16. Різне.
Нагадаємо, згідно рішення депутатів міської ради від 14 березня, перебіг засідань сесій має бути доступним для перегляду в режимі онлайн. Однак за 7 місяців таких трасляцій було лише дві: 2 квітня та 21 червня. У міській раді це пояснюють "технічними проблемами".

3 коментарі:

  1. Анонім02.11.18, 11:14

    7 місяціів не можуть вирішити технічні проблеми? Брехня! Тупо не хочуть. Не розумію, як можна самим прийняти рішення і самим же його не виконувати...і що за міні-сироварня у Рогачові? Можна детальніше?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім02.11.18, 16:06

    Засідають засідають, вирішують, зміни вносять, а жити все гірше і гірше.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім05.11.18, 09:39

    Пора вже і виділити кошти на зарплату педагогам...

    ВідповістиВидалити