26 вересня 2018

Юні баранівські футболісти розпочали новий сезон з поразки на своєму полі


26 вересня у смт Новогуйвинське команди житомирського «Полісся» та коростенського «Мала» дали початок новому сезону Дитячо-юнацької футбольної ліги Житомирської області сезону 2018/2019 років.

Про це повідомляє Житомирської обласної федерації футболу.

У Вищій лізі ДЮФЛ області змагатимуться 8 колективів U-14 та U-16: «Полісся» (Житомир), «Полісся-2» (Житомир), «Мал» (Коростень), ДЮСШ (Баранівка), ДЮСШ (Овруч), ДЮКФП (Новоград-Волинський), ДЮСШ (Бердичів) та ДЮСШ-Жерм (Черняхів).

Обидві команди Баранівської ДЮСШ (U-14 та U-16) розпочали свій виступ у новому сезоні Вищої ліги ДЮФЛ Житомирської області з поразки. Наші гравці на своєму полі не змогли здолати суперників з Овруча. Матчі закінчились з рахунком 4:1 та 5:0 на користь гостей.

"Так, початок нового сезону у Вищій футбольній лізі області вийшов не дуже вдалий. Але ми знали, що буде нелегко. Тут грають найкращі команди області, котрі приймають участь у Чемпіонаті України. Ми потрапили у Вищу лігу по результатах минулого року, як одна з кращих команд Першості області. Тому виступ у Вищій лізі для нас, свого роду, перевірка власних сил, можливість набуття досвіду гравцями команд. Без поразок не буває перемог", - прокоментував перші матчі сезону директор Баранівської ДЮСШ Володимир Присяжнюк.

ДЮФЛ Житомирської області. Вища ліга. 1 тур

U-14 «Полісся-2» (Житомир)  – «Мал» (Коростень) – 0:7
U-16 «Полісся-2» (Житомир)  – «Мал» (Коростень) – 0:0
U-14 ДЮСШ (Баранівка)  – ДЮСШ (Овруч) – 1:4
U-16 ДЮСШ (Баранівка)  – ДЮСШ (Овруч) – 0:5
U-14 ДЮКФП (Новоград-Волинський) – ДЮСШ (Бердичів) – 0:3
U-16 ДЮКФП (Новоград-Волинський) – ДЮСШ (Бердичів) – 1:3
U-14 ДЮСШ-Жерм (Черняхів)  – «Полісся» (Житомир) – 0:4
U-16 ДЮСШ-Жерм (Черняхів)  – «Полісся» (Житомир) – 1:1

27 вересня стартують команди Першої ліги, які розподілено на групу Північ та Південь. Також у жовтні розпочнеться повноцінний Чемпіонат Житомирської області U-10 та U-12.

«У новому сезоні ДЮФЛ Житомирщини розширюється формат змагань: повноцінний чемпіонат зіграють футболісти у вікових категорія U-10 і U-12. Ми зацікавлені у вихованні справжніх талантів. Федерація зажди стоїть на позиції якісно організувати й провести турнір. Для нас Дитячо-юнацька футбольна ліга на першому плані», - прокоментував початок нового сезону голова обласної федерації футболу Руслан Павлюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар