19 серпня 2018

У школах Баранівської громади створили мережу з 27 груп подовженого дня


У закладах загальної середньої освіти Баранівської міської ради створили мережу з 27 груп подовженого дня, переважна більшість яких буде працювати на базі двох навчальних закладів міста Баранівка.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської міської ради на засіданні чергової сесії, яка відбулася 16 серпня.

"Відповідно ст.25 Закону України «Про освіту», ст.14 ч.5 Закону України «Про загальну середню освіту», керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення колегії відділу освіти (протокол №4 від 10 серпня 2018 року), заяви батьків та рекомендації постійної комісії, міська рада вирішила: Затвердити мережу груп подовженого дня закладів загальної середньої освіти Баранівської міської ради на 2018/2019 навчальні роки згідно додатку", - йдеться у рішенні сесії міської ради.

Як зазначено у додатку до рішення, мережа груп продовженого дня налічуватиме 27 груп, 10 з яких буде працювати у Баранівській гімназії, 9 - у Баранівській загальноосвітній школі №2, 3 - у Кашперівській школі, по 2 - у Полянківській і Явненській школах та 1 - у Рогачівській.

Нагадаємо, у Баранівській громаді ще одна школа призупинить своє функціонування.

Немає коментарів:

Дописати коментар