06 червня 2018

Двоє депутатів з Баранівського району беруть участь у Всеукраїнській спартакіаді


5 червня у Чорноморську Одеської області стартувала IХ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд органів місцевого самоврядування. Позмагатися за звання найсильнішої області приїхали 16 команд.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Кожна команда налічує по 25 представників, які змагатимуться у 5 видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, швидкі шахи і шашки. Збірна команда Житомирщини  представлена переможцями фінальних змагань обласної спартакіади.

До складу збірної команди Житомирщини увійшли представники Баранівського району: депутат Довбиської селищної ради Валентин Весельський у збірній команді з футзалу та депутат Баранівської районної ради Олег Шевчук у збірній команді з волейболу.

Відкрили змагання на центральному стадіоні Чорноморська «Шкільний». Після урочистого параду команд, прапор України підняли керівники делегацій-переможців минулорічних змагань – Івано-Франківщини, Черкащини та Житомирщини.

За результатами першого дня, збірна команда Житомирщини вже отримала перші результати: футболісти перемогли збірну Київської області з рахунком 5:1 та Полтавської області з рахунком 2:0, а волейболісти обіграли суперників з Вінниччини та Буковини з рахунком 2:0 та 2:1 відповідно. Наразі наші команди лідирують у своїх групах.

Нагадаємо, 18 травня у Баранівці завершився обласний етап Всеукраїнської спартакіади.






фото прес-служби Житомирської облради

Немає коментарів:

Дописати коментар