21 травня 2018

У Баранівці провели фінальні змагання обласної спартакіади серед держслужбовців


18 травня у Баранівці завершився обласний етап ІХ спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування, який проходив під традиційним гаслом «Спорт об’єднує всіх в одну команду».

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

Відкрив змагання та побажав усім потенційним кандидатам до збірної команди області достойно виступити та показати гарний результат голова облради Володимир Ширма.

«За два тижні стартує Всеукраїнська спартакіада у Чорноморську, в якій команда Житомирської області посідає другий рік поспіль призове третє місце. Хотілось би цього року зробити крок уперед. А це залежить лише від нас, від нашого бажання та спортивної підготовки», - звернуся до учасників змагань Володимир Ширма.

Кращих визначали у волейболі, футзалі, настільному тенісі, шашках та швидких шахах.

Переможцями у загальному заліку стала збірна команда Коростенської райради. Друге місце посіла команда Андрушівської райради, а третє – команда Житомирської міської ради.

У змаганнях з футзалу перемогла команда Житомирської обласної ради, команда Черняхівської райради виборола друге місце, а команда Баранівської райради - третє.

У волейболі перемогу здобула збірна команда Новоград-Волинської міської ради. Другими стали представники  Андрушівського райради, а третіми – команда Коростенської райради.

Головним суддею спартакіади був голова фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Борис Шевчик. Саме ФСТ «Спартак» вже 9 років поспіль проводить ці змагання.

Як повідомив Борис Шевчик, всього у всіх шести зональних змаганнях взяли участь майже 600 депутатів місцевих рад та працівників органів місцевого самоврядування, а у фінальних змаганнях були представлені 17 районних та міських рад у кількості 127 чоловік.

Нагадаємо, 4 травня баранівські держслужбовці прийняли участь у зональних змаганнях IX обласної Спартакіади в місті Новоград-Волинський, де посіли 1 місце у змаганнях з міні-футболу, настільного тенісу та швидких шахів, 4 місце з шашок і 5 місце з волейболу.





фоторепортаж дивіться тут, відеорепортаж - тут

Немає коментарів:

Дописати коментар