15 червня 2018

Депутати Баранівської міської ради зберуться на чергову сесію 21 червня


21 червня о 10:00 відбудеться 21 сесія Баранівської міської ради 8 скликання, під час якої депутати збираються розглянути питання оптимізації загальноосвітніх навчальних закладів громади.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Також депутати мають затвердити розпорядження міського голови прийняті у міжсесійний період, внести зміни до міського бюджету та розглянути питання комунальної власності.

На розгляд 21 сесії міської ради вносяться такі питання:
  1. Про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік.
  2. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку прийнятих у міжсесійний період.
  3. Про передачу персональних комп'ютерів з балансу Баранівської міської ради на баланс управління соціального захисту населення Баранівської міської ради
  4. Про надання дозволу на списання дебіторської заборгованості за послуги по вивезенню побутових відходів.
  5. Про внесення змін до рішення 19 сесії 8-го скликання №1048 від 02.04.2018 року «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку об’єднаної територіальної громади та міста Баранівка на 2018 рік».
  6. Про затвердження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату Баранівської міської об’єднаної територіальної громади до 2030 року.
  7. Про внесення змін до рішення 1 сесії 8 скликання від 30.12.2016 року №6.
  8. Про план роботи Баранівської міської ради на ІІ півріччя 2018 року.
  9. Про затвердження Положення про прийом громадян депутатами Баранівської міської ради 8 скликання.
  10. Про звернення депутатів Баранівської міської ради до Президента України та Верховної Ради України про прийняття законопроекту Виборчого кодексу України №3112-1 від 02.10.2015 року.
  11. Про схвалення звернення депутатів Баранівської міської ради про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної церкви в Україні
  12. Про створення комунальної установи «Баранівський міжшкільний ресурсний центр Баранівської міської ради»
  13. Про затвердження Порядку призначення щорічної премії міського голови учням і вихованцям закладів загальної середньої, позашкільної та спеціальної освіти Баранівської ОТГ.
  14. Про затвердження акту приймання – передачі електричної плити.
  15. Про оптимізацію загальноосвітніх навчальних закладів.
  16. Питання комунальної власності.
  17. Земельні питання.
  18. Різне.
Нагадаємо, у 2018 році в Баранівській громаді планують оптимізувати 14 навчальних закладів. Крім того, згідно рішення депутатів міської ради від 14 березня, перебіг засідань сесій можна переглядати в режимі онлайн. Однак прямої трансляції засідання 20 сесії не було. Як пояснили у міській раді, це було пов'язано з "технічними проблемами".

5 коментарів:

  1. Питання до влади ОТГ. Я,сільська жителька, коли нас тягли у громаду, обіцяли золоті гори, а за останні 2 роки "0"(крім закриття шкіл, а невдовзі ФАПів), немає чим вихвалятися----ДЕ ОБІЦЯНЕ ПРОЦВІТАННЯ !!!???
    Покращення відчуло лише керівництво ОТГ. Може ВИ оптимізуєтеся. Думаю, ми не відчуємо різниці, єдине що у нас знову з'явиться власний(сільський) бюджет - це буде справжнісінька деееецееенталізаціяяяяяя!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.06.18, 16:58

    Розгляньте ще питання про зарплату! А то 20 червня навіть авансу немає, щоб ви так жили ( виживали) можна сказати, як ми. Попробуйте так прожити а то премії собі кожен місяць. За що? Ви камінь грузить, землю орете, чи взагалі фізично працюєте? Штани протирати... Так це тяжка робота.... Бумажками з кабінету в кабінет бігаєте... Оце вся робота а для населення ніх..... не робите тільки все закриваєте та звільняєте людей.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.06.18, 19:15

    Ставлю 10 баксів, що трансляціїї не буде.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім21.06.18, 19:12

    Бачили що очки вибирали, чого скулите?

    ВідповістиВидалити