10 квітня 2018

У Баранівському районі мобільна група навідала злісних неплатників аліментів


Мобільна група з ліквідації заборгованості з виплати аліментів навідала у Баранівському районі злісних неплатників аліментів. У результаті в одного з боржників описали майно, а на іншого склали протокол.

Про це повідомляється на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Житомирській області.

"Днями відбувся черговий виїзд мобільної групи з ліквідації заборгованості з виплати аліментів, яка у складі працівників Управління державної виконавчої служби, відділу примусового виконання рішень Головного територіального управління юстиції у Житомирській області та Баранівського відділу державної виконавчої служби працювала в Баранівському районі. Державні виконавці побували у помешканнях злісних неплатників аліментів, у яких заборгованість за цими виплатами накопичилася не за один рік.

Відтак, в одного з боржників, який не сплатив своїй дитині майже 60 тис. грн, вони описали майно, кошти від реалізації якого на електронних торгах підуть в рахунок погашення боргу неповнолітній дитині. Відносно іншого боржника, борг перед дитиною якого становить майже 80 тис. грн, було складено протокол про адміністративне правопорушення. 

Після винесення відповідного рішення судом чоловіку доведеться попрацювати на суспільно корисних роботах, кошти за які отримає його дитина. Ще два горе-татусі, як з’ясувалося, перебувають у місцях позбавлення волі. Тож усі виконавчі документи будуть скеровані за місцем відбування ними покарання", - йдеться у повідомленні.

У той час, коли мобільна група працювала в населених пунктах Баранівського району, на виїзді з міста Баранівка в сторону Новограда-Волинського за сприяння міської ради встановили білборд із нагадуванням про необхідність сплати аліментів.

фото з сайту обласного управління юстиції

1 коментар:

  1. Анонім14.04.18, 07:35

    Там біля того білборду дорогу треба зробити , адмін передай голові громади і хазяїну молокозаводу, нехай приймуть участь в акції по усуненню неполадок в асфальтовому покритті, біля того білборду, от тоді вже буде повний гуд.

    ВідповістиВидалити