09 квітня 2018

Баранівські каратисти здобули призові місця на чемпіонаті Житомирської області


1 квітня у Новограді-Волинському відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з кіокушинкай карате, на якому команда баранівських спортсменів здобула 9 призових місць.

Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

«1 квітня 2018 року в спортивній залі Новоград-Волинського колегіуму пройшов масштабний відкритий чемпіонат Житомирської області з кіокушинкай карате серед дітей, молодших юнаків та молодших дівчат, юнаків та дівчат, юніорів та юніорок, чоловіків та жінок, ветеранів у розділах «показові виступи» та «куміте», - йдеться у повідомленні.

Участь в чемпіонаті взяли майже 500 спортсменів із десяти областей України. Наймолодші учасники турніру 2011 року народження, змагались в показових виступах. Змагання проводили окремо для чоловіків та жінок у різних вікових та вагових категоріях.

Як повідомила місто Баранівка тренер баранівської команди Хонарик Сароян, спортсмени нашої команди у складі команди Житомирської області здобули 9 призових місць. Крім того, тренера нашої команди нагородили кубком, як кращого спортивного суддю змагань.

Анна Муравська - 1 місце, Сніжана Драган, Олександр Макухівський - 2 місце, Дмитро Сус, Анна Нестерук, Роман Присяжнюк, Дмитро Соляр, Євген Соляр, Віталій Драган - 3 місце.



відео можна переглянути тут

Немає коментарів:

Дописати коментар