26 березня 2018

У Баранівці облаштують сквер в англійському стилі на основі ескізів школярів


21 березня відбулося засідання конкурсної комісії щодо визначення переможця на кращий ескіз скверу в англійському стилі. Всього на конкурс було подано 9 робіт, однак переможця не визначили.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

Журі прийшло до висновку, що жоден із поданих проектів не може стати переможцем, але кілька ескізів містять елементи, які доцільно використати під час створення скверу.

Всього на конкурс було подано 9 робіт учнів освітніх закладів Баранівської громади. Члени комісії вирішили взяти за основу ескіз колективу учнів Баранівської школи №2.

Крім того, журі запропонувало змінити місце розташування скверу, мотивуючи це тим, що на розі Соборної та Поліської (між офісом «Нотаріус» та бюветом «Джерельце») недостатньо місця, аби відобразити англійський стиль так, щоб його можна було пізнати.

Попередньо домовились про можливе розташування скверу біля Баранівської шкои №2, однак остаточне рішення приймуть на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Домовлено також про створення робочої комісії, яка розробить остаточний варіант ескізу скверу, обов’язково використавши елементи з відібраних проектів, поданих на конкурс.

Призовий фонд конкурсу, що становить 2 тис. грн, журі вирішило розділити порівну між роботами, елементи з яких будуть частинами скверу в англійському стилі, а саме:

- Антоніна Лазюта, учениця 7 класу Смолдирівської школи (фонтан, Біг-Бен);
- Яна Моря, учениця 7 класу Полянківської школи (годинник, лавка);
- Ольга Никитенко, учениця 5 класу Зеремлянської школи (фонтан);
- колектив учнів Баранівської школи №2 (ескіз взято за основу).

Нагадаємо, на початку грудня 2017 року міська рада оголошувала конкурс на кращий ескіз скверу в англійському стилі, який мали облаштувати на розі Соборної та Поліської.



фото прес-служби міськради

4 коментарі:

  1. А про підвісну кладку в англійському стилі вже забули?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім27.03.18, 20:15

    На цвинтар грошей немає , то деж візьмете на облаштування скверу ?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім29.03.18, 21:59

    Дороги зробіть в англійському стилі

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім11.06.18, 22:04

    Побачимо..
    Цікаво ск грошей під шумок спишуть..

    ВідповістиВидалити