11 грудня 2017

У Баранівці на розі вулиць Соборна та Поліська облаштують сквер в англійському стилі


У Баранівці на розі вулиць Соборна та Поліська (між офісом «Нотаріус» та бюветом «Джерельце») облаштують сквер в англійському стилі. Конкурс на кращий ескіз скверу оголосив міськвиконком.

Як зазначено у повідомленні, це має бути "комфортне місце відпочинку в англійському стилі з непримхливими зеленими насадженнями, клумбами, рокаріями, альпійськими гірками, які не потребують спеціального догляду, а також звивистими доріжками з природних матеріалів, штучними водоймами, лавками".

Сквер в англійському стилі буде розташовано на розі вулиць Соборна та Поліська (між офісом «Нотаріус» та бюветом «Джерельце») міста Баранівка. Площа ділянки 30 кв.м.

До участі в конкурсі запросили учнів освітніх закладів Баранівської громади. Ескіз скверу повинен бути виконаний на аркуші паперу формату А4. Робота має бути зображена в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі й комп’ютерна графіка.

Ескізи для участі у конкурсі приймаються до 1 березня 2018 року виконкомом Баранівської міської ради (вул. Соборна, 20, 2-й поверх), або надсилаються у ті ж терміни на електронну пошту: b.meriya@ukr.net з поміткою у назві теми листа «Ескіз скверу в англійському стилі».

Варто зазначити, що даний сквер має з'явитися у Баранівці на виконання умов Меморандуму, підписаному в рамках проекту «Підтримка розбудови інституційної спроможності об’єднаної територіальної громади», що впроваджується ГО «Інститут громадянського суспільства» за фінансової підтримки «Вестмінстерської фундації за демократію».

Немає коментарів:

Дописати коментар