20 березня 2018

Юні баранівські футболісти пробилися до суперфіналу Всеукраїнського турніру


Команда юнаків 2005-2006 років народження Баранівської дитячо-юнацької спортивної школи, пройшовши зональні міжобласні змагання, пробилася до суперфіналу Всеукраїнського турніру з футзалу.

Про це повідомляє сайт Житомирської обласної федерації футболу.

"Наприкінці минулого тижня в селищі Немішаєве Київської області пройшли зональні міжобласні змагання з футзалу Першості Фізкультурно-спортивного товариства «Колос» у двох вікових категоріях. За результатами змагань обидва представники від нашої області пробилися до вирішального етапу", - йдеться у повідомленні.

У віковій групі 2003-2004 років народження Житомирщину представляла збірна команда Хорошівської та Іршанської ДЮСШ (тренер Олег Черниш), оскільки на змаганнях обласного рівня представники Хорошівського району зайняли І та ІІІ місця відповідно.

Спочатку на шляху наших земляків опинилися юні футзалісти Вінницької області. Матч був напруженим, але хорошівці змогли втримати власну перевагу 3:2. А вже в фінальному матчі зони вони просто не залишили шансів суперникам із Київщини (загальна перемога – 6:2).

Водночас серед юнаків 2005-2006 років народження від Житомирської області на зональному етапі Всеукраїнського турніру виступала команда Баранівської дитячо-юнацької спортивної школи (тренери: Володимир Присяжнюк та Валентин Весельський).

У першій грі наші юні футболісти, ведучи в рахунку, на жаль, не змогли втримати перевагу і поступилася з рахунком 3:6 команді Вінницької області.

Проте в цій віковій категорії ще був шанс вийти до суперфіналу з другого місця. Цим баранівські футболісти й скористалися: у грі з командою Київської області вони з перших хвилин взялись до справи і впевнено переграли господарів з рахунком 6:2.

Таким чином, обидві команди з Житомирської області візьмуть участь у фінальних змаганнях Всеукраїнської першості з футзалу, організацією якої опікується ФСТ «Колос». Проведення даного спортивного заходу попередньо планується на середину травня.

Нагадаємо, 6 лютого команда Баранівської ДЮСШ стала переможцем обласної Першості ВФСТ "Колос" з футзалу серед юнаків 2005-2006 років народження.

Немає коментарів:

Дописати коментар