26 лютого 2018

Баранівське відділення поліції отримало позашляховик Renault Duster


26 лютого у Житомирі Баранівське відділення поліції отримало позашляховик Renault Duster, призначений для забезпечення належної роботи групи швидкого реагування патрульної поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

"26 лютого у Житомирі урочисто передали 16 транспортних засобів  підрозділам поліції області. 15 автомобілів Skoda Rapid та Renault Duster призначені для забезпечення належної роботи груп швидкого реагування патрульної поліції у районах, а автобус «Isuzu» - для Центру обслуговування підрозділів ГУНП. Транспортні засоби укомплектовані спеціальним обладнанням (сигнально-гучномовні пристрої, рації тощо) та обклеєні по стандартам зовнішньої ідентифікації Національної поліції України", - йдеться у повідомленні.

Вручаючи ключі від новеньких автомобілів керівникам територіальних відділів та відділень, очільник поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко зазначив, що належна матеріально-технічна база має ключове значення для ефективності роботи поліції в сучасних умовах.

"Ми крок за кроком розвиваємось, покращуємо технічний стан і укомплектованість поліції. Ці транспортні засоби, отримані завдяки керівництву МВС та Нацполіції, дозволять нам збільшити кількість патрульних нарядів у маленьких населених пунктах області, а значить забезпечити правопорядок та безпеку людей", - зазначив В’ячеслав Печененко.

Освячення транспортних засобів провів протиієрей Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомир отець Валерій.

Нові автомобілі Skoda Rapid працюватимуть в Пулинському, Брусилівському, Любарському, Коростенському, Попільнянському, Андрушівському, Радомишльському, Хорошівському, Черняхівському, Ружинському та Чуднівському районах, а позашляховики Renault Duster отримали Баранівське, Лугинське, Народицьке та Романівське відділення поліції.



фото з сайту ГУНП в Житомирській області

4 коментарі:

  1. Анонім27.02.18, 18:56

    Цікава матушка у батюшки.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім27.02.18, 21:39

    Новина хороша, але чим наша поліція це Рено заправляти буде? У них і на свій старий Жигуль бензина завжди не хватає.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім28.02.18, 06:25

    Будуть догоняти бензинові машини..

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім04.03.18, 16:55

    Нічого собі! В район дали нове авто! Мабуть у лісі щось дуже велике здохло.

    ВідповістиВидалити