07 лютого 2018

Мешканців Баранівки попереджають про сильні опади у найближчі дві доби


За повідомленням обласного центру з гідрометеорології протягом 8 та 9 лютого на території Житомирської області часом будуть сильні опади у вигляді снігу та мокрого снігу. На дорогах місцями ожеледиця.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Враховуючи прогноз про складні погодні умови та штормове попередження на найближчі дні управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до: мешканців міста утриматись від поїздок на особистих транспортних засобах; власників транспортних засобів створити умови для своєчасної розчистки від снігу доріг та вулиць комунальними службами міста; керівників та власників суб’єктів господарювання своєчасно здійснювати прибирання закріпленої території від снігу та посипання протиожеледними матеріалами», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється на сайті Укравтодору, 7 лютого рух транспортних засобів на автодорогах загального користування державного значення забезпечено, обмежень в русі немає.

5 коментарів:

  1. Анонім09.02.18, 09:07

    Баранівка 09.02.2018 р.шість годин ранку. Супрунцю за центральні дороги відмінно. Міська рада не шевелиться, жодного транспорту на дорогах, комунальникам нуль.Вода в кранах почала текти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.02.18, 15:46

      Це тому що Супрунець працює, а міська рада тільки створює вигляд роботи.

      Видалити
  2. Анонім09.02.18, 20:22

    Тсар спати ізволить,тільки до нього дорогу прочистили,а ви барани в чанах терпіть,сніг і так розтане. Ще навас паливо тратить,обійдетесь!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім11.02.18, 16:29

    В Заріччі вулиці ще якось чистять з горем пополам, але ніколи не посипають.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім11.02.18, 20:25

    Якщо порівняти з минулим роком, то в цьому році ще нормально чистять.

    ВідповістиВидалити