08 лютого 2018

Довбиські спортсменки взяли участь у молодіжному чемпіонаті України з боротьби самбо


Вихованки Довбиської дитячо-юнацької спортивної школи Тетяна Кунаш та Іванна Процун взяли участь у молодіжному чемпіонаті України з боротьби самбо, який проходив з 2 по 4 лютого у Харкові.

У змаганнях взяли участь спортсмени вікових категорій до 18 і до 20 років. Самбісти боролися не тільки за медалі національного чемпіонату, а й за право представляти Україну на Молодіжному першості Європи в Празі.

Як зазначають організатори, перший старт сезону національного рівня виявився рекордним. У змаганнях виступили близько 600 спортсменів з 24 регіонів України. Cтартовий день турніру відразу ж позначив масштабність заходу: поєдинки в спорткомплексі Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого почалися о 10 ранку, а завершилися о 9 вечора.

Команда Житомирщини, до складу якої входили вихованці Довбиської дитячо-юнацької спортивної школи, на змаганнях потрапила в 5 найсильніших у двох вікових групах.

Результати виступів наших спортсменів: Іванна Процун - ІІ місце серед дівчат у ваговій категорії 65 кг, Тетяна Кунаш - VІІ місце серед дівчат у ваговій категорії до 48 кг.

Обидві спортсменки - вихованки Довбиської ДЮСШ, тренер: Тетяна Щавінська.



1 коментар: