21 лютого 2018

Першотравенські баскетболісти стали володарями Кубку В’ячеслава Чорновола


18 лютого у селищі Першотравенськ Баранівського району відбулись фінальні змагання з баскетболу на Кубок імені В’ячеслава Чорновола, перемогу в яких святкувала команда Першотравенська.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Напередодні відбулися змагання в підгрупах: у місті Полонне Хмельницької області грали команди з Старокостянтинова, Хмельницького та Полонного, а в селищі Першотравенськ - команди з Новограда-Волинського, Першотравенська та Житомира.

Перше місце та Кубок здобула команда Першотравенської школи, яка у фіналі перемогла команду ДЮСШ №1 м. Житомир. Третє місце посіла команда з м. Хмельницький.

Всіх учасників змагань, тренерів і суддів нагородили дипломами та значками «В. М. Чорноволу – 80 років». Кращі гравці команд отримали баскетбольні м’ячі.

Призери за І-ІІІ місця отримали грамоти та спортивну форму.

По завершенні змагань, в актовій залі Першотравенської школи відбувся захід, присвячений до 80-річчя з дня народження голови НРУ, Героя України В’ячеслава Чорновола.

Директор школи Ігор Данилюк подарував Житомирській обласній (крайовій) організації НРУ портрет В’ячеслава Чорновола, виготовлений місцевим майстром.





3 коментарі:

  1. Анонім23.02.18, 20:12

    Молодцці . Велика честь шанувати своїх Героїв , а осбливо коли цим героєм є В"ячеслав Чорновіл , який віддав своє життя за Україну , за її волю За народ . Іще раз молодці .... Так тримати .

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім23.02.18, 20:18

    А коли хоть якісь заходи до дня народження Чорновола будуть проводитися Баранівською міською громадою , ато в міській раді на різні дурнички є гроші , а вшанувати пам"ять великої людини неможуть . Ганьба .

    ВідповістиВидалити
  3. Любов28.02.18, 14:27

    Вітаю переможців! Шкода, що в свій час не обрали Чорновола Президентом.Україна жила б вільною справді, а не на гаслах. Патріота прибрали...

    ВідповістиВидалити