22 лютого 2018

У Баранівському районі під час пожежі в житловому будинку загинула 42-річна жінка


21 лютого у селищі Довбиш Баранівського району сталася пожежа у житловому будинку на двох господарів, під час гасіння якої вогнеборці виявили на підлозі в одній з кімнат тіло загиблої 42-річної жінки.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

21 лютого о 17:00 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на двох господарів у селищі Довбиш Баранівського району. На місце події було направлено чергове відділення 29-го державного пожежного-рятувального поста.

Прибувши на місце події рятувальники з’ясували, що частина будинку сильно задимлена. Осередок займання знаходився у житловій кімнаті - горіла підлога та домашні речі.

У сусідній кімнаті на підлозі вогнеборці вивили загиблу 42-річну доньку господарки. ЇЇ матері вдалося врятуватися ще до прибуття рятувальників. Однак при спробі самостійного гасіння пожежі вона отримала опіки обличчя та була госпіталізована медиками до лікарні.

За даними пожежних, о 17:20 пожежу локалізували, а о 17:50 - повністю ліквідували. Рятувальникам вдалося не допустити поширення вогню на іншу частину будинку.

Попередня причина займання – необережність під час куріння. Зі слів матері загиблої донька курила в кімнаті, що, ймовірно, і стало причиною пожежі. Сума збитків встановлюється.

Нагадаємо, 15 лютого фахівці служби порятунку провели у місті Баранівка комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору.





фото Баранівського РС У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар