06 лютого 2018

Баранівські школярі відсьогодні можуть реєструватись для проходження ЗНО-2018


Баранівські школярі вже відсьогодні можуть реєструватись для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році. Реєстрація розпочалася 6 лютого і триватиме до 19 березня.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Щоб взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, спочатку потрібно за допомогою сервісу «Зареєструватися» сформувати та роздрукувати реєстраційну картку.

Вона є одним з обов’язкових документів для подальшої реєстрації. Після створення картки майбутні учасники ЗНО мають сформувати комплект реєстраційних документів.

Учні, які цьогоріч проходять державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, подають такий комплект до закладу освіти, де вони навчаються. Решта осіб, які бажають пройти ЗНО, надсилають комплект самостійно (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Повний перелік документів, необхідних для реєстрації, а також докладні рекомендації розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Ті, хто успішно пройде реєстрацію, отримають від регіонального центру сертифікат ЗНО, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО.

Ці документи будуть надіслані учням, що складають ДПА у формі ЗНО до закладу освіти, у якому вони навчаються. Для усіх інших – на адресу, вказану під час реєстрації.

Для кожного зареєстрованого на сайті центру учасника, буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої можливий за номером і пін-кодом сертифіката. На цій сторінці буде розміщено інформацію про обрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.

Аналогом інформаційної сторінки є мобільний додаток «Моє ЗНО». Він дає змогу учасникам тестування отримати інформацію про проведення ЗНО на власний мобільний. Додаток можна завантажити за посиланням: Google Play Market та Apple Appstore.

Немає коментарів:

Дописати коментар