01 листопада 2017

Танцюристи з Баранівки стали срібними призерами Всеукраїнського чемпіонату


Танцювальний колектив Баранівського міського Будинку дитячої творчості «Fire Dance» виборов II місце на Всеукраїнському чемпіонаті з хореографічного мистецтва, який відбувся у Хмельницькому.

Про це місто Баранівка повідомили у Будинку дитячої творчості.

28 жовтня в Хмельницькій обласній філармонії відбувся ІІ тур IV Всеукраїнського чемпіонату з хореографічного мистецтва «Art Dance 2018», в якому взяли участь понад 40 танцювальних колективів з усієї України у номінаціях: народний танець, народна стилізація, класичний танець, сучасний танець, вуличний танець, східний танець, естрадний танець.

На суд глядачів та членів журі дівчата представили дві танцювальні композиції: «Сон» у номінації «Естрадний танець» та «Сила руху» у номінації «Вуличний танець».

Журі чемпіонату відмітило майстерність виконання, сценічну культуру та композиційну побудову обох танцювальних композицій та нагородило колектив двома сертифікатами на участь у фестивалі-конкурсі Winter Art Fest, який відбудеться взимку на базі туристично-розважального та гірськолижного комплексу «Сонячна долина» на Буковині.

Також танцювальний колектив «Fire Dance» запрошений прийняти участь в Міжнародному хореографічному фестивалі «Art Summer Fest», який відбудеться влітку у Болгарії.

Крім того, керівник танцювального колективу «Fire dance» Ірина Ільчук була нагороджена Дипломом за вагомий внесок у розвиток хореографічного мистецтва.






фото міського Будинку дитячої творчості

1 коментар: