02 листопада 2017

У Баранівському районі через несправність пічного опалення загорівся будинок


31 жовтня у селі Берестівка Баранівського району сталася пожежа у житловому будинку. Ймовірна причина пожежі – несправність пічного опалення. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Про це місто Баранівка повідомили в Баранівському районному секторі Управління ДСНС України в Житомирській області.

"31 жовтня о 17:40 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Берестівка Баранівського району. Займання виявили власники будинку, які і зателефонували вогнеборцям", - йдеться у повідомленні.

За даними пожежних, о 18:15 пожежу локалізували, а о 19:00 - повністю ліквідували. За попередньою версією, причиною пожежі могла стати несправність пічного опалення.

"Найбільш ймовірно, що місцем загоряння було перекриття, що щільно прилягало до стінки димаря без належної негорючої розділки, звідки жар впав на близько розташований диван, з якого полум’я поширилося на всю кімнату" - зазначено у повідомленні.

Вогонь знищив житлові кімнати, побутову техніку, меблі та інші матеріальні цінності. Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті пожежі загиблих та травмованих немає.

Нагадаємо, 18 вересня у селищі Довбиш Баранівського району згоріла дерев’яна будівля.



фото Баранівського РС У ДСНС в Житомирській області

Немає коментарів:

Дописати коментар