14 листопада 2017

Баранівські гімназисти перемогли у змаганнях з баскетболу серед школярів громади


Баранівські гімназисти стали переможцями змагань з баскетболу серед загальноосвітніх навчальних закладів Баранівської громади та візьмуть участь у зональних змаганнях, які відбудуться 24 та 25 листопада.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі освіти міської ради.

У змаганнях, які відбулися 10 листопада взяли участь 4 команди: Кашперівська школа, Баранівська гімназія, Полянківська школа та Баранівська школа №2.

У першому поєдинку зустрілися команди Полянківської та Кашперівської щкіл, перемогли кашперівці. У другому - команди Баранівської гімназії та школи № 2, виграли гімназисти.

У матчі за І місце боролися команди юнаків Баранівської гімназії та Кашперівської школи. Кращою виявилась команда юних баскетболістів Баранівської гімназії.

У матчі за ІІІ місце зустрілися, відповідно, баскетбольні команди Полянківської школи та Баранівської школи № 2. Перемогу здобули баранівські школярі.

У підсумку І місце посіла команда Баранівської гімназії, ІІ місце здобула команда Кашперівської школи, а ІІІ місце виборола команда Баранівської школи №2.

Переможців та призерів змагань нагородили грамотами відділу освіти та відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Баранівської міської ради.

Команда Баранівської гімназії, яка стала переможцем змагань братиме участь у зональних (півфінальних) змаганнях, які відбудуться 24 та 25 листопада.

Нагадаємо, 3 листопада серед школярів Баранівської громади провели змагання з шахів.



фото відділу освіти міськради

1 коментар: