14 листопада 2017

У Баранівському районі відзначили 150 років з дня заснування місцевої школи


10 листопада у селі Суємці Баранівського району відзначили 150 років з дня заснування місцевої школи. На урочистості завітали керівництво громади, жителі села, вчителі, колишні, нинішні та майбутні учні.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

У фойє святково вбрані учениці дарували усім виготовлені власноруч символічні дзвіночки, а гарно оформлена виставка знайомила з хронікою життя великої шкільної родини.

Директор Суємецької школи Любов Полюшкевич привітала всіх присутніх зі святом, розповіла історію школи та подякувала усім, хто працював і працює нині у її стінах.

Також з вітальним словом до присутніх звернувся начальник відділу освіти Ростислав Николишин та міський голова Анатолій Душко. Вони вручили працівникам школи грамоти та грошові винагороди і подарували сертифікат на отримання мультимедійного проектора.

Як зазначено у повідомленні, свою діяльність школа розпочала у 1867 році як однокласне народне училище, де навчалося 53 учні в одного вчителя. Нині у школі працює 13 учителів, 9 техпрацівників та навчається 61 дитина. Девіз школи: «Хто знання має, той мур ламає».





фото прес-служби міської ради

1 коментар:

  1. випускниця школи17.11.17, 11:21

    Творчої наснаги вчителям! Старанності учням! Всім здоров'я й удачі!

    ВідповістиВидалити